Semblava que la seva carrera artística s'ensorrava després del gran escàndol legal que va viure amb Amber Heard, tanmateix, l'actor Johnny Depp ha aixecat la seva carrera de la millor manera possible a tal punt que amb només la seva imatge en els comercials de Dior ha aixecat significativament les vendes de la companyia. Encara que en els seus inicis l'intèrpret d'Eduardo Manos Tijeras' fos mundialment estimat i va experimentar ser al cim de la fama, les greus acusacions de maltractament domèstic que va fer la seva exesposa Amber Heard van ser suficient per enfonsar la seva vida professional.

El fet el va portar a ser acomiadat d'una incomptable quantitat d'estudis i a perdre contractes importants. Depp es va veure relegat de la indústria gairebé per complet i semblava que l'actor no podria tornar a posar-se dempeus. Tanmateix, hi va haver una companyia que sense importar el que succeís, mai no va tallar els seus llaços amb l'intèrpret de 'Jack Sparrow', i aquesta va ser Dior, que va mantenir l'artista com la imatge dels anuncis per a la seva fragància Dior Sauvage. D'acord amb 'Tomatazos', encara que la marca francesa va ser criticada per no acomiadar a Johnny com la resta, les coses van prendre un gir positiu, i ara la marca gaudeix de les recompenses després no haver abandonat a Depp.

Després de sortir victoriós de l'intens judici per difamació en el qual es va enfrontar a la seva exesposa, Depp finalment va poder netejar el seu nom i va començar a reconstruir la seva carrera -que semblava irrecuperable. No va passar gaire perquè els seus comercials amb Dior es convertissin en un èxit i ara l'empresa no podria sentir-se més satisfeta d'haver conservat la seva relació amb l'actor de 'Piratas del Caribe' quan travessava un difícil moment.

Vendes de Dior

Segons un recent informe financer emès per LVMH, el conglomerat multinacional francès, que té control sobre Dior (via Cinemablend), Dior Sauvage va ser un "líder en vendes de perfums" que va experimentar un creixement impressionant i es considera com un dels principals punts d'ingressos de l'empresa matriu el 2022, recull el mitjà esmentat anteriorment.

L'informe també explica que, l'èxit en vendes va ser "impulsat per la imatge de Johnny Depp". Per la seva part, Bernard Arnault, CEO de la companyia, va assenyalar que els comercials que tenen a Depp estan "funcionant molt bé". És important recordar que Johnny Depp va començar la seva relació amb Dior el 2015 i des d'aleshores ha estat el rostre de la fragància Sauvage. La decisió d'haver mantingut Depp com a imatge principal del producte va ser un moviment arriscat quan l'actor va ser acusat de violència domèstica. Tanmateix, les coses van jugar a favor de Depp i per tant de la marca, qui ja cull els fruits d'haver dipositat la seva confiança en la gran estrella de Hollywood. Es pot destacar que la companyia francesa no només no va acabar la seva relació amb Depp, sinó que, a més segons l'informe, va estendre el seu contracte recentment. Llavors es pot dir que fins ara les coses van millorant per a l'actor, almenys a nivell professional.