Hi ha persones que mai no poden desenganxar el seu cor del lloc en el qual neixen i hi ha els qui intenten fer el millor pels esmentats llocs sempre que puguin fer-ho, i això és alguna cosa que està fent Antonio Banderas, el qual està aconseguint donar-li un aire diferent a Màlaga i és que ha invertit milions a fer que la ciutat tingui molta més vida, i vagi que ho està aconseguint.

Antonio Banderas va néixer a Màlaga i no ha pogut allunyar el seu cor dels carrers malaguenys en els quals va créixer, per la qual cosa, 50 anys més tard, ha fet tot el possible perquè la ciutat tingui més vida. Hi ha qui diuen que l'actor està convertint la ciutat al pati de la seva casa a causa de tots els diners que està invertint i les oportunitats que està creant, però el cert és que el malagueny tot el que vol és veure a la seva ciutat brillar amb vivaç força.

Antonio Banderas
Antonio Banderas

Tanmateix, Antonio Banderas no està sol en aquesta cruïlla, ja que compta alhora amb una gran quantitat de socis que també estan interessats en el seu projecte, encara que aquest va néixer gràcies al ja esmentat actor i al seu amic/soci Pablo Gonzalo.

No hi ha qui no conegui Antonio Banderas a Màlaga

Més d'un està assabentat del que està fent el reconegut actor a la seva ciutat natal. No només s'està esforçant a fer que a la seva ciutat es respiri un aire diferent, sinó que alhora és propietari de 5 restaurants que s'omplen fora de mida en específiques hores del dia i que per a l'actor i els seus socis és un èxit extraordinari.

"Hem intentat fugir que ens titllin de preu elevat. Perquè no, no som un restaurant elitista, però sí apostem per la qualitat" va comentar en una ocasió el soci de l'actor, Pablo Gonzalo, el qual li està acompanyant en aquesta escaramussa amb el mateix objectiu, encara que aquests restaurants no són l'únic amb què compta el famós actor malagueny per donar-li vida a la seva ciutat, sinó que també compta amb un teatre en el centre de la ciutat, el conegut Teatre del Soho.

Antonio Banderas i Pablo Gonzalo també són posseïdors d'altres negocis, els quals juntament amb els ja esmentats, busquen donar-li més visibilitat i atractiu a la ciutat, raó per la qual l'actor (que és la cara més coneguda) és en boca del tot el món a Màlaga, i vagi que és amb raó, ja que s'està gastant molts diners en aquest projecte, el qual, simplement, fa per amor, per amor a la ciutat, a les seves memòries i als habitants.

Casa de Marbella de Antonio Banderas
Casa de Marbella de Antonio Banderas

Són molts els que li recolzen en això, i encara que per motius de treball moltes vegades ha d'estar fora de Màlaga (i fins i tot fora del país), el cert és que del seu cor no surt la seva ciutat natal i està inspirat en continuar amb el seu projecte sense pena de desemborsar quantitats grans, una cosa que ja hem vist anteriorment.