L'actriu Anne Heche, de 53 anys, s'està debatent entre la vida i la mort després d'haver patit un terrible accident de trànsit divendres passat, 5 d'agost, a la ciutat de Los Angeles, Califòrnia. Malgrat haver ingressat conscient a l'hospital, en els últims dies el seu estat de salut ha empitjorat considerablement. Encara que al principi es va parlar sobre una possible negligència en conduir en estat d'embriaguesa, el cert és que ara s'ha especulat sobre un possible intent de suïcidi, ja que aquell mateix dia va publicar un vídeo on afirmava el següent: "De vegades els dies simplement fan pudor. Avui tinc un mal dia".

El representant de l'actriu ha donat les seves declaracions sobre l'estat de salut d'Heche, i no són per a res encoratjadores: "En aquest moment, es troba en estat extremadament crític. Té una lesió pulmonar significativa que requereix ventilació mecànica i cremades que requereixen intervenció quirúrgica. És en coma i no ha recuperat el coneixement des de poc després de l'accident".

Els familiars i amics més propers de l'actriu de 'Volcano' es troben en estat de 'xoc' per l'ocorregut, ja que l'accident va ser realment aparatós i inexplicable. Ha transcendit que l'actriu conduïa a excés de velocitat quan sobtadament va sortir de la carretera, encara que fonts asseguren que ja havia xocat amb un altre vehicle uns minuts abans. En sortir de la carretera, l'actriu va impactar el seu cotxe, un Mini Cooper de color blau, contra una casa situada en el número 1700 de South Walgrove Ave. Després de l'impacte es va originar un gran incendi en el qual l'actriu va quedar atrapada.

Segons va informar un portaveu de la Policia de Los Angeles, l'actriu va ser traslladada d'urgència a l'hospital gràcies a l'ajuda del departament de bombers, que van lluitar contra les flames durant més d'una hora, a causa de la magnitud de l'incendi. Després d'una lluita extenuant contra el foc, van aconseguir treure-la d'entre les restes del cotxe. De moment, l'actriu pateix de cremades per tot el cos i es troba intubada.

Anne Heche va parlar sobre el seu estat anímic en el seu podcast

Hores abans de l'accident, l'exparella d'Ellen DeGeneres havia publicat un nou episodi del seu podcast 'Better Together' on va confessar que sol "beure vodka i vi" quan té un "mal dia". A més, l'actriu també va parlar que aquell dia realment "feia" pudor, per la qual cosa la hipòtesi d'un suposat suïcidi va començar a agafar més força.

En aquests moments tan difícils per a l'actriu i per al seu entorn familiar, diversos companys de la indústria han volgut manifestar-li el seu suport, entre ells l'actor Alec Baldwin, que va escriure el següent: "Només vull enviar els meus millors desitjos i el meu amor a la meva vella amiga. No hi ha gaires dones amb les que hagi treballat que siguin tan valentes i talentoses com ella. Espero que tot surti bé i superis això. T'estimo". De moment, el pronòstic de l'actriu continua sent reservat, per la qual cosa es mantindrà en l'UCI fins que pugui sortir del coma.