El 2012, Angelina Jolie va crear una tendència de moda en assistir a la 84 edició dels Premis Oscar amb un impressionant vestit negre de vellut, escot paraula d'honor i amb una profunda obertura lateral, firmat per Versace Atelier. A causa de la gran quantitat de tela del vestit, l'ex de Brad Pitt va tenir que exagerar una mica el seu posat per poder mostrar una mica de pell, deixant entreveure unes cames perfectament tonificades i definides que es van convertir en l'enveja de tot Hollywood. Ara, una dècada més tard, et revelem els secrets de Angelina Jolie per lluir unes cames espectaculars als seus 47 anys.

Segons l'entrenador personal Jorge Herranz de David Lloyd Aravaca, "unes cames perfectes són aquelles que mostren músculs tonificats, que tenen certa massa muscular i que, a més són funcionals. Unes cames estèticament boniques són aquelles que tinguin un gluti emmotllat, un femoral marcatge o un quàdriceps que es vegi amb cert to muscular", és a dir, les cames de la protagonista de 'Maléfica'. Tanmateix, per aconseguir unes cames tonificades s'ha de fer un esforç en el sistema musculoesquelètic, així que s'han d'afegir exercicis de força a les rutines d'entrenament, ja que els exercicis cardiovasculars no són suficients per aconseguir la definició desitjada.

Tres exercicis bàsics per lluir unes cames com les de Angelina Jolie

D'acord amb els experts en el món del fitnes, es pot crear una rutina bàsica, però alhora molt efectiva, amb tan sols tres exercicis. Això sí, s'han de realitzar tres sèries de cada exercici, amb 15 repeticions per a cada una de les sèries, prenent 45 segons de descans entre elles. El primer d'aquests exercicis és el clàssic i sempre efectiu esquat. Per realitzar aquest exercici de forma correcta hauràs de col·locar els peus a l'amplada de les espatlles, dirigint-los uns 15 graus cap enfora. Aixeca el cap i mira cap endavant, mentre fas el darrere enrere a mesura que baixes, realitzant un moviment similar al que fas en asseure't. És important que els genolls no passin les puntes dels peus, sentint com el pes passa directament als teus talons. Sent a baix, col·locant les cames i les cuixes en angle recte, procedeix a pujar.

El segon exercici dins de la rutina de cames de Angelina Jolie són les gambades. Aquestes es realitzen dempeus, col·locant les mans recolzades en la cintura i les cames lleugerament separades. Després, fa un pas cap endavant amb el tors recte, doblegant un dels genolls perquè quedi en angle recte, mentre la cama del darrere es va doblegant fins a gairebé tocar el terra amb el genoll i amb el peu avalat sobre la punta dels dits. Després, torna a la posició inicial i repeteix el procediment amb l'altra cama.

Finalment, està l'Hip Thrust. Per realitzar aquest exercici t'has d'asseure al terra amb l'esquena i les mans recolzades en alguna superfície com un sofà o una cadira. Després doblega els genolls, inspira profundament i puja a poc a poc, fent força amb els braços i les cames. Després baixa lentament, però sense arribar a tocar el terra, i torna a pujar. A aquest exercici li pots afegir pes, col·locant un disc de pes a l'altura dels malucs.