Shiloh Jolie-Pitt ja no és la nena que va protagonitzar les portades de les revistes més famoses el 2006, l'any del seu naixement. Ara, la que fora la nadó més influent del món, segons Forbes, s'ha convertit en una adolescent de 16 anys amb un brillant futur com a ballarina. A més, també ha demostrat ser molt independent, ja que recentment va ser captada pels paparazzis conduint el seu luxós cotxe esportiu per anar a comprar unes llaminadures de la marca Twizzlers al Seven Eleven (botiga de queviures). Malgrat haver estat perseguida pels fotògrafs, la filla de Angelina Jolie i Brad Pitt es va mostrar bastant tranquil·la i relaxada, intentant mantenir un perfil baix en lluir un abillament discret, compost per una dessuadora negra amb caputxa, pantalons de xandall folgats i sabatilles vermelles. Tanmateix, malgrat que la jove intenta passar el més desapercebuda possible, Angelina Jolie és conscient del pes de la fama, per la qual cosa li ha deixat molt clar les regles que ha de seguir si vol mantenir-se darrere del volant del seu luxós cotxe.

Recentment, una font propera a l'actriu de 'Maléfica' va indicar el següent: "Angelina està encantada de veure Shiloh assumir aquesta nova etapa d'independència. És anguniós per a qualsevol pare quan el seu fill es posa al volant per primera vegada. Però de Los Angeles ja ha passat per això amb els seus tres fills grans, per la qual cosa sap com conduir-lo bastant bé en aquest moment," va dir la font.

Shiloh Jolie Pitt
Shiloh Jolie Pitt

Abans de tenir els seus tres fills biològics amb Brad Pitt, Angelina Jolie havia adoptat a tres nens, Maddox, Pax i Zahara, de 21,18 i 17 anys, respectivament, els qui ja tenen les seves llicències de conduir. No obstant això, "hi ha regles addicionals que Shiloh ha de seguir durant el primer any, com que no hi ha amics al cotxe sense un acompanyant i no pot estar enfora sola després de les 11 pm".

La font també va afirmar que Angelina està segura que Shiloh complirà totes aquestes normes, ja que és una jove molt responsable. "És la llei, pel que no es tracta que Angelina hagi de fer complir res, però és una mica d'alleujament que hi hagi algunes restriccions, és un gran canvi. Afortunadament, Shiloh és una gran nena i molt responsable, Angelina se sent segura en això", va concloure l'informant.

Brad Pitt emocionat en veure la seva filla ballant

A més d'haver heretat la bellesa dels seus dos famosos pares, Shiloh Jolie-Pitt també ha demostrat que és una gran ballarina, quan es va filtrar un vídeo en una de les seves pràctiques a l'escola de ball de Los Angeles, Millennium Dance Complex. Després d'haver-se viralitzat el vídeo, Brad Pitt va parlar de l'orgullós que està de la seva filla en una entrevista amb 'Entertainment Tonight'.

"Se'm salten les llàgrimes. És molt bonic. M'encanta que trobin el seu propi camí, que descobreixin les coses que els interessin, que trobin la seva pròpia veu i que floreixin," va indicar l'actor d''Hi havia una vegada a Hollywood'.