Han sorgit novament forts rumors sobre l'enamorament sobtat entre la cantant espanyola Ana Mena i el futbolista del Reial Madrid, Brahim Díaz. Aquesta vegada el rumor arriba des d'Itàlia on es troba l'artista en el marc de la seva participació en el Festival de Sanremo 2022. La cantant i el davanter del Milan, cedit per l'equip espanyol, han estat vistos junts a Itàlia, en actitud molt propera pel que es presumeix que són més que amics.

Ana Mena s'ha donat a conèixer a Itàlia i ha estat perseguida per la premsa l'últim mes. Aparentment ha estat vista amb el futbolista i per això els mitjans s'han fet eco dels rumors d'acostament entre ambdós joves. "Ana Mena encanta a Sanremo i Brahim Díaz: alguns rumors parlen d'un flirteig entre la cantant espanyola i el futbolista del Milan: els dos mai no ho han confirmat oficialment", va publicar el diari 'Corriere dello Sport.

Brahim Díaz i Ana Mena/ Twitter

Brahim Díaz i Ana Mena/ Twitter

El passat 5 de febrer, Ana Mena es va presentar al Festival de Sanremo, on va quedar penúltima en la classificació final. En la primera de les cinc gales de l'històric certamen musical, en la qual és la premsa especialitzada la que valora la meitat de les candidatures. Ana va ocupar l'última posició de la classificació. L'artista de 24 anys va cantar el tema 'Duecentomila ore' compost per Rocco Hunt, Federica Abbate i Stefano Tognini al Teatre Ariston, però la seva intervenció en l'històric festival va semblar no convèncer el públic italià. Problemes de so i la sòbria coreografia van poder llastar la presentació de la qual era la primera estrangera en actuar al Festival de San Remo després de la belga Lara Fabian, que va cantar l'any 2015.

"Itàlia és la meva segona casa. La cultura, la història, la bellesa i la gent em fascinen cada vegada més. Fa quatre anys que vaig cantar en italià per primera vegada i des d'aleshores el meu amor per Itàlia no ha deixat de créixer", va dir la cantant espanyola il·lusionada abans de presentar-te al Festival de Sanremo, amb l'esperança de representar Itàlia en Eurovisió.

Brahim Díaz/ Agencia

Brahim Díaz/ Agencia

L'ex jurat de 'Idol Kids' i el davanter del Milan van ser fotografiats fa un parell d'anys per la revista 'Mujer Hoy' sortint junts del cinema i la revista 'Corazón' també els va fotografiar a l'aeroport. Des d'aquell moment no han cessat els rumors del seu presumpte festeig encara que cap dels dos no ho ha confirmat ni ho ha desmentit. "Si tens curiositat sobre la meva vida privada, pots buscar a Google que segur que té una resposta, que pot ser veritat o no", va dir la cantant l'any passat quan va ser interrogada sobre el tema.

Ambdós són malaguenys i sembla que la seva ciutat natal és el principal motiu que els hauria portat a iniciar aquesta relació. Cap dels dos no han compartit fotos junts a les seves xarxes socials, tanmateix en les poques fotografies que s'han filtrat a la premsa, s'ha vist Ana Mena i Brahim Díaz, molt còmplices i afectuosos. Mentre ells continuen triomfant en les seves carreres, es mantenen molt discrets sobre el presumpte romanç, que sembla un secret a veus.