L'exfutbolista brasiler Ronaldo Nazario ha sabut invertir la fortuna que li ha deixat la seva extensa carrera en els millors equips. Després d'haver tingut una important trajectòria a Cruzeiro, PSV Eindhoven dels Països Baixos, Barcelona d'Espanya, Inter de Milà, Reial Madrid, Milan i Corinthians, va obtenir prou guanys per començar a invertir en diferents coses, encara que ha sorprès recentment amb l'adquisició milionària d'un habitatge per a adults a Espanya.

Després d'haver estat reconegut com un dels millors davanters de la història, Ronaldo Nazario ha canviat els gols per xifres en el seu compte bancari, per a la qual cosa ha fet inversions empresarials com la compra d'un percentatge d'accions del celler d'Emilio Moro, anomenat Cep 21, adscrit a la D.O Ribera de Duero, entre altres negocis. L'exfutbolista del Reial Madrid va adquirir també accions del Cruzeiro i el 2018 va comprar el 51% de les accions del Reial Valladolid, convertint-se en el màxim accionista del club castellà i mantenint l'equip en Primera Divisió. També s'havia convertit en un dels principals accionistes de Mestral Iberia Reial Estate, una socimi amb una cartera diversificada a tota la regió ibèrica, en què també participen els futbolistes Juan Mata i Fernando Llorente.

Juan Mata Manchester United EFE

Juan Mata/ EFE

Ha estat precisament amb Mestral Iberia Real Estate que els futbolistes han apostat el negoci immobiliari i han decidit invertir per adquirir i transformar l'edifici Residencial Arcàdies, un dels més coneguts del centre de València, que passarà a tenir 74 apartaments de luxe per a adults. "El principal motiu és que el 'sènior living' compta amb fonamentals sòlids, ja que els majors de 65 anys representaran el 30% de la població el 2050, una xifra que cada any creix. Cada vegada són més les persones grans que busquin una millor qualitat de vida, però no vulguin perdre la seva independència. És per això que el 'sènior living' promet ser una aposta prometedora. Aquest tipus d'inversió s'està expandint a grans passos per Europa i Espanya", explica Santiago Mercadé, CEO de Laietana Real Estate, promotora de Las Arcadias.

No han transcendit les xifres de la inversió de Ronaldo, Llorente i Mata, que busquen aprofitar l'auge del 'sènior living', i oferir residències de luxe, amb tots els detalls a persones de la tercera edat. La idea és que el model arribi a Madrid a finals d'aquest any, concretament en una zona propera a La Moraleja.

fernando llorente kane tottenham @llorentefer19

Fernando Llorente/ Twitter

La inversió de Ronaldo, l'exfutbolista del Reial Madrid, en béns immobles destinats a ancians n'ha sorprès molts, tanmateix, és un negoci important que continua creixent i té gran demanda. El model ha estat implementat amb èxit en països com França, el Regne Unit i els Estats Units, i que ja hi ha a Barcelona des de fa més de 30 anys. Es tracta d'una oferta exclusiva amb apartaments que compten amb tots els serveis perquè les persones de més de 65 anys puguin continuar gaudint del seu estil de vida independent amb totes les comoditats possibles.