Hi ha papers que poden fer encara més conegut a un actor o directament catapultar-lo a la fama, d'altres són una espècie d'one-hit wonder del cinema, però no sembla ser el cas de l'actriu Úrsula Corberó, qui a més d'interpretar a Tokyo en la coneguda sèrie "La Casa de Paper", va passar per altres produccions com a "Star Wars: Visions" o "El Cos en Flames", l'actriu sens dubte, com a talent i com a persona, ha anat en constant evolució i el seu futur es dibuixa brillant.

Úrsula Corberó manté una molt bona forma física

L'actriu gaudeix d'una bona figura, comentarem què és el que fa exactament per mantenir-la, segons El Español, Úrsula segueix una rutina bàsica de cinc exercicis, aquests són, esquats, planxes, burpees, saltar la corda i flexions, exercicis idonis per realitzar dia rere dia, doncs mantenen tonificat el cos, i a més no generen una massa muscular excessiva.

Úrsula Corberó
Úrsula Corberó

Aquesta rutina resulta a més extremadament accessible per a gairebé qualsevol persona, ja que no requereix de cap tipus d'equip que podries trobar en un gimnàs ni que requereixis comprar, tret de la corda de saltar i, de preferència, una estora de ioga, fora d'aquesta rutina, Úrsula Corberó és una coneguda aficionada als esports, cosa que també divulga a les seves xarxes socials amb el seu cos tonificat, és conegut que l'actriu gaudeix del running, els pilates, l'esquí i el ioga, activitats esportives igualment molt recomanables.

L'actriu que interpreta Tokyo s'acomiada de l'Argentina

Des de fa poc més de mes i mig l'actriu ha estat a terra argentí per diversos motius, a part de visitar la seva parella, Ricardo el "Chino" Darín, i fins i tot, va estar rodant en una nova producció cinematogràfica.

Úrsula Corberó
Úrsula Corberó

Part del seu viatge el va compartir pel seu compte a la xarxa social Instagram, on presumeix 22 milions de seguidors, una xifra enorme d'internautes que diàriament la segueixen, i amb qui Úrsula Corberó va compartir el següent missatge:

"He vingut per primera vegada a rodar a Buenos Aires i ara tinc nous amics. He ballat motíssim i he menjat molt i coses molt bones com el chori i el chipá i el flam amb totes les seves guarnicions i les empanades que com més sucoses són, més contenta et poses", posteriorment, agraïa als seus fans, seguidors, i fins i tot al poble argentí, afegint un "Gràcies a tots els que m'heu acollit i m'heu encomanat tanta alegria de viure. Us estimo i torno aviat, d'acord?".

L'actriu va compartir un àlbum de fotos que va prendre durant la seva estada, no tenen cap tipus de continuïtat sinó que inclouen diferents moments de l'estada, com per exemple, una on gaudia de la nit de Buenos Aires, o una altra, que és més aviat un vídeo, captura l'actriu i els seus amics degustant un flam mixt que semblen haver gaudit molt, amb tot això, l'actriu donava per tancat el post a Instagram, i iniciava el seu viatge de tornada després de setmanes de treball i gaudi.