Fa alguns anys era gairebé impossible pensar que un guanyador d'un Oscar compartiria rols amb un cantant de reggaeton. Tanmateix, Bad Bunny ho ha fet possible. L'exponent del gènere urbà més reeixit dels últims anys ha aconseguit transcendir com a artista en fer incursions en el món del cinema en companyia de Brad Pitt. Recentment, l'actor d''Érase una vez en Hollywood' va explicar com havia estat la seva experiència en treballar amb Bad Bunny en els sets de filmació en una entrevista amb 'Desperta Amèrica'.

Després d'haver sorprès els seus fans en aparèixer en l'esdeveniment més gran de la WWE, 'Wrestlemania', en la seva trenta-setena edició, els seguidors del 'conill dolent' han quedat encara més impressionats en conèixer que el seu ídol musical seria el nou enemic de Brad Pitt en el seu últim projecte cinematogràfic anomenat 'Bullet Train', dirigida per David Leitch. Per a Pitt, l'actuació de Benito Martínez Ocasio, nom real de Bad Bunny, va ser realment increïble. "Bad Bunny... ell va per tot, no dubta les coses!", va assegurar Brad en l'entrevista.

Al tràiler de la pel·lícula, es pot veure Bad Bunny interpretant 'Wolf', el brivall de la pel·lícula que intenta apoderar-se, tant sí com no, d'un maletí que està sent buscat per diverses persones, entre elles 'Ladybug', el nom del personatge que interpreta Pitt, que farà tot el possible per recuperar el maletí perquè no caigui a mans enemigues.

Bad Bunny i Brad Pitt a Bullet Train
Bad Bunny i Brad Pitt a Bullet Train

En la conversa, Pitt afegeix que el porto-riqueny no es limitava a l'hora de realitzar les escenes i que es va divertir molt en filmar amb ell. "Quan em venta al mar i m'apunyala en l'escena, no se la va pensar per a res, tot va ser molt realista!", va expressar Brad, mentre esbossava un gran somriure en recordar algunes de les anècdotes de la filmació. "És que així estan dissenyades les escenes. Són molt divertides i igual com la resta de l'elenc, tots en gaudim i crec que és el que més ressalta", va indicar, demostrant que va ser realment fàcil crear un vincle amb Benito durant els mesos que van estar treballant junts.

Enmig de l'entrevista, l'oscaritzat actor va confessar que, encara que no se sap la lletra de cap de les cançons del seu nou col·lega, sí que podria reconèixer-les en qualsevol lloc i podria fins i tot 'ballar' algunes de les seves cançons, o almenys intentaria moure el cap al ritme de la música.

Bad Bunny no podia creure que estava actuant amb Brad Pitt a Hollywood!

El reguetoner, que ha estat un dels cantants més d'èxit en els últims anys en liderar durant dos àlbums consecutius els rànquings mundials, no podia creure que estava participant en una pel·lícula amb un dels actors més famosos i guardonats de Hollywood. En una entrevista amb 'GQ', Bad Bunny va explicar com s'havia sentit durant els primers dies d'enregistrament. "Brad Pitt era tot foc. De vegades, durant el rodatge, cridaven 'Tallin!' i jo pensava: 'Quin carall! Soc aquí amb Brad Pitt'", va recordar el porto-riqueny.