Encara que en els últims mesos Julio Iglesias s'ha mantingut allunyat del focus mediàtic, el cert és que continua sent una font d'inspiració per a moltes persones, incloent celebritats. Fa alguns dies, el cantant espanyol va rebre un curiós homenatge d'un famós cantant llatí, que va decidir imitar una de les seves fotos més icòniques, donant-li tot el crèdit a l'intèrpret de "Me olvidé de vivir" a les seves xarxes socials.

Es tracta de Maluma, un dels exponents més famosos de música urbana, que compta amb 61.7 milions de seguidors en el seu compte d'Instagram. Fa tan sols uns dies, l'intèrpret de "Felices los 4" va compartir una imatge des del seu jet privat, imitant la famosa fotografia del "Papuchi" de l'any 1986, on apareix utilitzant una samarreta imperi en color blau i unes ulleres de sol Ray-Ban mentre gaudeix d'una bona copa de vi, un cub de pollastre fregit de la cadena KFC i, per descomptat, una deliciosa truita de patata.

Publicació d'Instagram de Maluma (@maluma)

Maluma va imitar gairebé a la perfecció la fotografia de fa més de 35 anys, canviant el color de la samarreta, el to de les ulleres i ometent la truita de patates, podent haver-la canviat per una clàssica safata colombiana o un bon plat d'arepas per representar la gastronomia del seu país, tal com ho va fer Iglesias a la foto original.

"FLOW LLEGENDA... Gràcies al més gran per la inspiració! @julioiglesias", va escriure el colombià en el títol de la publicació juntament amb les dues imatges comparatives. Al moment, la publicació de Maluma ja compta amb gairebé 1.5 milions de "likes" i més de 8.000 comentaris dels seus fans, entre ells els següents: "Et falta el millor, la truita de patata espanyola,", "I la truita papi Juancho?", "El més gran de tots els temps @julioiglesias", "Sense truita de patates no hi ha aquest Flow". Tanmateix, a més de l'omissió de la truita de patates, alguns sommeliers s'han aturat en la identificació de les diferents marques de vi que bevien Julio Iglesias i Maluma en cada una de les seves fotografies.

La foto original, la del 86, mostra a Julio Iglesias assegut al seu jet privat, posant amb una copa de l'aristocràtic vi Château Lafite Rothschild, considerat com un dels cinc vins mítics amb classificació de Grand Crus Classés de Burdeos, des del 1855. Al contrari de Julio Iglesias, el vi que sosté a la seva mà Maluma és un Sauska Cuvee 13, un vi d'origen hongarès de pa sucat amb oli, característica que es pot observar clarament per l'ús de tap de rosca. Aquest vi és elaborat per l'empresari Christian Sauska, un refugiat d'origen hongarès que va decidir emigrar als Estats Units a finals de la dècada dels anys 60, lloc on va triomfar al món dels negocis, arribant a ser el president de l'empresa d'il·luminació UVC.

Encara que el colombià no va agregar l'element més resaltant de la foto original ni tampoc no va beure el mateix vi que l'espanyol, el cert és que no deixa de ser un excel·lent homenatge per a una de les veus espanyoles més reconegudes a nivell internacional.