El germà de Billie Eilish, Finneas, va recordar un dels "moments més vergonyosos" de tota la seva vida a través d'una sessió de preguntes i respostes amb els seus seguidors en els seus Instagram Stories, el passat 22 de gener.

El jove músic de 24 anys es va enrojolar davant Taylor Swift durant la festa d'aniversari de la cantant el mes de desembre passat. Finneas va comentar que es va sentir realment mortificat i afligit quan va confondre les seves paraules davant la intèrpret de "Shake it Off". "Li vaig dir 'gràcies per venir' a Taylor Swift a la seva pròpia festa d'aniversari", va comentar Finneas. "Volia dir 'gràcies per convidar-me' o el que sigui, òbviament," va admetre.

Billie Eilish i Finneas/ Agencia

Billie Eilish i Finneas/ Agencia

El germà de Billie Eilish es va fer mundialment famós el 2019 quan va produir el reeixit àlbum debut de Billie, "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?". A més de l'èxit de Billie, ell també va guanyar cinc premis Grammys el 2020, posicionant-se com un dels millors productors musicals en l'actualitat. A causa del seu èxit, Finneas ha pogut col·laborar amb artistes com: Selena Gómez, John Legend i Camila Cabello.

Encara que Finneas estava completament avergonyit per l'error, Taylor no li va donar gaire importància i va continuar sent amable amb el seu convidat. Així mateix, la guanyadora d'11 Grammys estava enfocada en gaudir de la seva festa d'aniversari en companyia de la seva gran amiga Alana Haim, qui complia anys dos dies després que ella.

A més de Finneas, la festa va comptar amb la presència de diverses celebritats, entre elles: Aquest Haim, coprotagonista de "Licorice Pizza" juntament amb Alana, Tommy Dorfman, actor de la sèrie "13 Reasons Why", Diana Silvers, l'actriu de "Space Force", Gracie Abrams, Cooper Hoffman, fill de Philip Seymour Hoffman, la model Martha Hunt i l'actriu de "Stranger Things", Sadie Sink.

Taylor Swift torna a sorprendre

Taylor Swift/ Agencia

La cantant va publicar en el seu compte d'Instagram una sèrie de fotografies, mentre gaudia de la seva festa d'aniversari a prova de coronavirus, ja que a la seva publicació va indicar que els havien fet proves a tots els seus convidats. "No ho diguis, no ho diguis, BÉ, ho estic dient: 'Em sento de 32. I Alana se sent 30. No et preocupis, provem tots! Moltes gràcies pels desitjos d'aniversari, els estimo tant a tots", va escriure la cantant, mentre mostrava les seves fotos ballant i divertint-se en companyia dels seus amics.

La ficada de pota de Finneas va succeir un mes abans de guanyar-se el Globus d'Or, juntament amb la seva germana Billie, a la millor cançó original pel tema "No time to Die", de l'últim film de la saga de James Bond del mateix nom. Aquest triomf podria assumir-se com una nominació i una possible victòria en els premis Oscar, ja que ja va passar amb "Skyfall", d'Adele en 2012 i "Writing 's on the Wall", de Sam Smith el 2015. Ambdós artistes van guanyar el Globus d'Or i el Oscar per la seva interpretació de la cançó original de dues pel·lícules de la saga Bond. Si tots els pronòstics es compleixen, és probable que Billie i Finneas guanyin el seu primer Oscar en aquest pròxim lliurament.