Encara que sigui reconeguda per ser la mare de la princesa de Gal·les, Carole Middleton és molt més que això. La dona de 67 anys va desenvolupar la seva pròpia empresa de 40 empleats, inspirant-se en la seva filla Kate Middleton.

El que va començar sent una petita botiga es va convertir en tot un fenomen, que fins i tot ha traspassat les fronteres del seu país natal i té un valor aproximat de 67 milions de dòlars.

Com va iniciar l'empresa de Carole Middleton?

Tal com relata Mdz, l'empresa va començar quan el 1987 es va adonar que aconseguir articles de festa al Regne Unit per als aniversaris de la seva petita filla era molt difícil. En diverses ocasions va manifestar que trobar una pinyata, per exemple, era tota una complicació i que cada any el succeïa el mateix.

"Era impossible trobar una mica fàcilment a les botigues i tractar de trobar regals en borses de festa que tinguessin una bona relació qualitat-preu era un complet malson", va assegurar. Per tal motiu, la visionària mama de Kate es va llançar a crear la seva pròpia emprenedoria perquè trobar articles de festa no sigui tan complicat.

Poc imaginava aquesta exhostessa de vol, nascuda al si d'una família humil que va créixer en un habitatge social, que acabaria convertint-se en una empresària d'èxit i emparentat amb la casa reial britànica.

El negoci va iniciar al cobert de la seva casa a Londres on, amb l'ajuda dels seus fills, venia qualsevol element de decoració per a festes infantils. Es pot destacar que, fins a aquesta llavors era una emprenedoria familiar petita, però que rendia molt bé, fins que va arribar la Internet i va revolucionar l'empresa i la família. Tant, que les vendes de Party Pieces –nom de l'empresa- van disparar i va començar a créixer cada vegada més.

Internacionalització de Party Pieces

L'Espanyol va indicar que, el mes d'octubre passat arribava un moment crucial per a la mare de l'esposa del príncep William, ja que internacionalitzava la seva empresa col·laborant amb una cadena de supermercats que ofereix els seus productes en diversos llocs dels Estats Units (EUA).

El gratificant és que les seves creacions es venen ràpidament i han estat molt presents en aniversari i naixements dels Windsor, incloent els dels seus nets, George (9), Charlotte (7) i Louis (4).

Actualment l'empresa rep més de 4.000 comandes a la setmana i té uns 40 empleats al seu càrrec. En els seus inicis, la mateixa Kate va ajudar la seva mare en la preparació de les comandes i l'embalatge i també va participar activament en el disseny de la línia per a nounats (una de les més reeixides) i per als estris del primer aniversari.

Party Pieces
Party Pieces

 

Encara que l'aliança de Kate amb la família reial pot ser un plus per a aquest negoci, no es pot negar que els pares de la princesa Gal·les, han aixecat junts aquesta empresa. Malgrat que s'han vist embolicats en diverses polèmiques per la suposada utilització dels seus contactes reals per promocionar el seu Party Pieces.

El 2019, utilitzaven el dia de l'aniversari de Meghan Markle per publicar al seu web u dels productes personalitzables del seu catàleg i posaven d'exemple la frase: "Happy birthday, Megan", acompanyada d'una foto en la qual es veia una persona de pell fosca.