Fa set anys, la diva de la música Lady Gaga va esvalotar el personal amb el videoclip del seu tema Born this way. Un muntatge inquietant, jugant amb provocatives imatges, amb un inici que remetia al Vertigo d'Alfred Hitchcock i on, a meitat de vídeo, se la veia a ella maquillada com si fos un esquelet, vestida de frac, i al costat d'un noi rapat que anava com ella.

El noi era el model Rick Genest, més conegut com Zombie Boy, i molt popular en el món de la moda i les performances d'art corporal per tenir el seu cos cobert de tatuatges. De fet, tenia dos rècords Guinness: tenir 176 insectes tatuats al seu cos i tenir 139 tatuatges d'ossos. 

 

A post shared by Zombie Boy (@zombieboyofficial) on

A Zombie Boy l'han trobat mort a la seva casa de Montreal, al Canadà, aparentment per un suïcidi a causa dels seus problemes mentals, tot i que encara està en curs la investigació. Una de les més devastades per la notícia ha estat, precisament, Lady Gaga, que ha comentat que "Hem de treballar més dur per canviar la cultura, posar la salut mental damunt la taula, i eliminar l'estigma de què es pot parlar i de què no. Si estàs patint, truca a un familiar o amic avui mateix. Ens hem de salvar els uns als altres. Estic devastada".

L'obsessió pels tatuatges (tenia el 90% del seu cos cobert) li va néixer als 16 anys, després de superar un tumor cerebral: “Imagino que va ser el que va dur a obsessionar-me amb allò que era morbós i macabre”. Zombie Boy també va ser portada de Vogue, GQ o Vanity Fair i va participar en pel·lícules com ’47 Ronin: La leyenda del Samurai".