Va ser carn de reality per després passar a ser carn de plató. La choni més choni de Gandia Shore, famosa per dir les paraules "máxima"  o "tiky tiky" cada dos segons i per acabar cada frase preguntant "¿valeeee?". Una macarra pelitenyida valenciana amb la metxa més curta que el que dura un petard a les Falles.

Després del pas de Nacho Vidal per l'hospital, ara és Ylenia Padilla la que està passant per un moment complicat. L'amiga de Belén Esteban a Gran Hermano VIP -de fet, es va fer viral el ball que va tenir amb la filla d'aquesta, Andreíta cómete el pollo-  ja va deixar de fer bolos i de sortir al safareig oficial de la casa, Sálvame, durant una temporada. "La razón real por la que dejé temporalmente mi imagen pública fue que me diagnosticaron enfermedad de Crohn y no podía aguantar beber tanto alcohol en los bolos", va admetre llavors compungida. Una època on també va admetre que havia tingut depressió i lupus.

ylenia salvame2

Telecinco

Una malaltia que la va apartar dels escenaris quan començava a treure el cap com a cantant. Ja se sap. Hi ha personatges que espremen com una taronja. I ella en va ser un d'aquests. Tenia una veu de cassalla considerable. I el pal de l'escombra de casa té més ritme al cos que ella, però això no va ser impediment perquè s'atrevís a perpetrar el hit Pégate, que va fer el seu estiu el 2015.

Ara Ylenia ha tornat a preocupar els seus seguidors per una publicació que ha fet ella mateixa al seu compte d'Instagram. Una imatge on apareix a una habitació d'hospital sense la seva característica melena i amb una via punxada al braç. 

ylenia hospital

@ylenia_santana_

Es desconeix què l'ha portat allà i si podria ser una nova recaiguda, però ella no ha perdut el seu toc característic per escriure: "No os peocupéis, ya sabéis que soy una luchadora máxima".