El dia 23 de juny de 2023 es va posar punt final a l'emissió d'un dels programes més destacats de la televisió a Espanya, Sálvame. Durant tretze anys Telecinco va emetre diàriament el programa que omplia les tardes del canal presentat per Jorge Javier Vázquez (53). D'aquests programes tot terreny, imprevisibles i que enganxaven a tot aquell que fent zàping passa pel canal, Sálvame era un dels programes que obtenia més ressò mediàtic en tractar qualsevol tema. La majoria de la població afirmava no veure Sálvame, però les audiències demostraven el contrari. Encara més, qui no sabia quin era el tema del mes o de la setmana de Sálvame? Fa mesos que la productora del programa preparava a tots els fans de Sálvame per la publicació d'una notícia bomba. I ha arribat el dia. El retorn del programa referent en els últims anys de la premsa del cor i l'entreteniment ja té data i canal per a la seva estrena.

salvame se acaba2
Sálvame - Telecinco

Després que la productora de Sálvame, ara, Fabricantes Studio, abans, La Fábrica de la Tele, treballés conjuntament amb Netflix en 6 episodis on els col·laboradors més destacats del programa van viatjar fins a Miami i Mèxic, ara han sorprès amb un anunci molt esperat. Torna Sálvame en un nou format i producció. Segons ha publicat la mateixa productora de Sálvame i del nou programa d'entreteniment del cor al seu perfil d'Instagram, on acumulen més de 110 mil seguidors, el nom del nou projecte audiovisual serà: Quickie. Paraula anglesa, vol dir cosa feta ràpidament, ha adoptat a la nostra societat un significat dins l'argot sexual, mantenir relacions sexuals ràpides. Només amb el nou nom del programa que prepara Fabricantes Studio ja es declaren les intencions i permet anticipar el contingut que s'hi tractarà. El vídeo que han publicat per a fer aquest anunci dura poc menys d'un minut i mig i avança informació molt rellevant.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CanalQuickie (@canalquickie)

Apuntin la data: dilluns 6 de maig s'iniciarà l'emissió en directe del primer programa: Ni que fuéramos Sálvame. A partir d'aquí, la productora promet un programa diari de dilluns a divendres que es podrà consumir a través de les següents plataformes digitals: YouTube, Facebook, Instagram, TikTok, Twitch o X. El nou projecte del tot innovador recupera col·laboradors mítics i fonamentals per a tirar endavant un programa que ben segur que recordarà a SálvameBelén Esteban (50), María Patiño (52), Lydia Lozano (63), Víctor Sandoval (57), Chelo García Cortés (72) o Kiko Matamoros (67). María Patiño serà l'encarregada de presentar aquesta nova proposta, que segons ha explicat un dels fundadors de la productora, Óscar Cornejo: "Es un reto enorme que afrontamos con humildad y con muchas ganas de aprender el lenguaje del futuro. De momento arrancaremos con un periodo de pruebas de 2 meses (mayo y junio) para luego ajustar y regresar en septiembre a la vuelta del verano."

"Este es un mensaje dirigido a todas aquellas personas que se han quedado huérfanas de entretenimiento desvergonzado y provocador".  Aquesta és la primera frase que es pot llegir en el vídeo promocional que han penjat en totes les xarxes socials. Ràpidament, cares molt conegudes han volgut felicitar a l'equip i desitjar sort per aquest projecte. D'entre els comentaris més destacats es pot llegir el de Núria Marín (42), qui en algunes ocasions havia presentat Sálvame, i el de la dona de Kiko Matamoros, Marta López Álamo (27). Ara bé, no ha passat per desapercebut la falta d'un col·laborador molt popular del programa: Kiko Hernández (47). Les especulacions sobre el seu destí incert no han fet més que començar. 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!