La meravellosa actriu i cantant Elena Gadel té enamorat mig país amb el seu paper de 'Noe' a Com si fos ahir, i amb la seva música, que regala sempre que puja damunt d'un escenari o quan entra a un estudi de gravació. Però a qui té especialment enamorat de cap a peus és a la seva parella, el prestigiós bateria Toni Pagès. Mirin què li deia fa pocs dies quan van tocar junts en un concert que va donar al costat de Marta Robles: "Dejadme que diga que Toni Pagès es un bateria de lo más en todo, en inteligencia musical y emocional. Al proper bolo, t’enyorarem, ja ho faig. El meu àngel".

gadel i toni2

toni pages

Toni Pagès / @tonipages

gadel i toni3

Toni Pagès i Elena Gadel / @elenagadel

Al seu àngel el va presentar en societat al programa Els meus pares de Gemma Nierga, on tots dos van explicar com es van conèixer, quan ella era la mítica 'Rizzo' del musical Grease i ell un dels músics de l'espectacle: "No em feia cas. Ella era una de les actrius, amb el seu camerino", deia ell. "Sí, claro, claro, et mirava por encima del hombro", rebatia ella sorneguera. "I jo vinga a tocar, aviam si em 'seguia el ritme', però no hi havia manera.".

pages i gadel

Toni Pagès i Elena Gadel a 'Els meus pares' / TV3

Però finalment sí que van seguir el ritme junts, i ara estan enamoradíssims i feliços amb dos fills. De fet, avui mateix és el seu aniversari i el missatge que li ha dedicat l'Elena no pot ser més preciós:

elena gadel i marit

A banda de l'aniversari, avui té un doble motiu de celebració. Perquè les bones notícies mai no venen soles. El talent de Pagès amb les baquetes i la seva llarga experiència en el món de la música catalana l'ha fet mereixedor d'entrar a formar part d'una de les bandes més reconegudes del país, els Blaumut, autors d'alguna obra d'art com aquesta cançó deliciosa:

La formació canvia de bateria. Deixa la banda en manel Pedrós i s'incorpora Toni Pagès. La mateixa formació ho anunciava d'aquesta manera:

blaumut toni pages

Tota la sort del món. Enveja de parella: s'estimen, tenen talent a cabassos i després de molts anys currant-s'ho, la sort els somriu, formant part d'una de les bandes més famoses del panorama català i de la sèrie de capçalera de TV3. L'enhorabona.