Toñi Moreno no ho ha passat gens bé els darrers mesos. La presentadora andalusa originària del Prat de Llobregat ha estat obligada a canviar de feina, a contracor. Al novembre, Mediaset la va fer fora del programa que presentava a Telecinco, Viva la vida, i al seu lloc hi ha van posar la periodista Emma García. A Moreno, per la seva banda, la van posar a conduir Mujeres y Hombres y Viceversa, del qual fins aleshores es feia càrrec la seva companya. Un canvi de cromos que la Toñi no va portar massa bé i que la va dur a buscar consol en terceres persones.

toñi moreno trista  telecinco

Mediaset

Va ser tot just per aquelles dates quan vam saber que la popular presentadora tenia una amiga especial: Rosana. La cantant de Lanzarote i Toñi Moreno es van conèixer quan l’artista li va fer la sintonia del programa i des d’aquell primer moment són inseparables. Fins al punt que alguns mitjans han especulat en diverses ocasions que són parella. La cantant seria la primera nòvia de Moreno després de la ruptura amb la periodista Maria Casado a l'estiu del 2017, després de 5 anys de relació.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gracias por una tarde mágica !!!! @rosanaoficial #soñaresdevalientes @telecincoes @mediasetcom

A post shared by Toñi Moreno (@tmoreno73) on

 

Però si fins ara faltaven proves gràfiques que confirmessin la relació entre la presentadora i l'artista, avui la revista ‘Rumore’ publica en portada les imatges de Toñi Moreno i Rosana enxampades de bracet, passejant el seu amor pels carrers de Madrid. El portal ‘Informalia’, que també es fa ressò de la relació entre la parella de mediàtiques, assegura que “comieron juntas en un restaurante italiano, del que salieron abrazadas y muy sonrientes. De regreso a casa, se dieron un beso.

portada rumore

portada rumore 2

La cantant d’A fuego lento sembla que ha trobat el seu Talismán en Toñi Moreno, i ara passegen la seva tendresa pels carrers de Madrid.