L'actriu catalana Sílvia Marsó fa temps que és una de les cares més estimades pel gran públic, especialment pels seus treballs televisius. Des d'aquell llunyà Un, dos, tres, responda otra vez, passant per Canguros, Manos a la obra, Ana y los siete o El secreto de Puente Viejo, la intèrpret s'ha prodigat també damunt els escenaris. Però especialment l'hem pogut gaudir en sèries espanyoles. D'aquí que fa ja molts anys, Marsó s'hagi instal·lat a viure a Madrid.

silvia marso madrifd

Sílvia Marsó (@silviamarso)

silvia marso somrient

Sílvia Marsó (@silviamarso)

Els que la coneixen diuen que el seu estat natural és com el d'aquesta foto, amb un somriure d'orella a orella, sempre positiva i sempre disposada a fer que els que l'envolten estiguin igual de feliços que ella. Però els darrers mesos Sílvia Marsó ha hagut de fer el cor fort per seguir somrient. La seva nonagenària mare va contagiar-se de coronavirus. Set mesos duríssims on la seva filla ho va deixar tot i es va traslladar a viure amb ella a Catalunya per cuidar-la i estar al seu costat: "No quiero que este vídeo sea un vídeo de postureo de esos que estamos acostumbrados en las redes", comença dient. "Quiero compartir con vosotros la emoción que siento porque después de siete meses de haberlo dejado todo y haberme dedicado exclusivamente a cuidar a mi madre, me vuelvo a Madrid, donde yo vivo. Siento la satisfacción de haberlo hecho todo para que ella se recuperara".

silvia marso i mare

Sílvia Marsó i la seva mare (@silviamarso)

Finalment, tot l'esforç ha pagat la pena: "Lo hemos conseguido. El mérito ha sido de ella, que con 90 años tiene una fuerza increíble. Yo, lo único que he hecho, ha sido hacer de cuidadora. Pero han sido los siete meses más importantes de mi vida", reconeix Marsó amb la veu trencada i a punt de plorar.

Marsó acompanya el vídeo amb una frase: "Hoy sólo puedo dar gracias a la VIDA por haberme permitido cuidar a la persona que me dio la mía". Nosaltres a qui li donem les gràcies és a ella. Per un vídeo tan emotiu i per deixar constància, en menys d'un minut, de tot l'amor que sent una filla per la seva mare. Felicitats a totes dues per poder mirar el present amb optimisme després d'uns mesos tan complicats.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat