Sílvia Abril és única. Des d'En Blau hem dit per activa i per passiva que és la millor còmica del país, que la parella que forma amb Andreu Buenafuente és, senzillament, meravellosa i que s'ho pren tot amb un somriure d'orella a orella.

L'actriu catalana ho viu tot amb alegria i optimisme. Fins i tot, quan venen mal dades, o en aquest cas, quan es fot una nata de campionat. El que potser d'altres es callarien, ella ho explica com ha de ser, amb moltes dosis de sentit de l'humor i fotent-se d'ella mateixa. Afortunadament, la plantofada no ha tingut més conseqüències i això que veient les imatges del lloc dels fets, podria haver estat molt pitjor.

silvia abril riu

Sílvia Abril / @silviabril

I això que abans de caure, Abril es va autoregalar una sessió de fustateràpia, un massatge a les cames reparador, utilitzant aparells fets amb fusta, tot i que no li ha servit de res, perquè hores després, la zona on s'ha aplicat el massatge segur que li ha quedat molt més adolorida que el que es veu en aquestes imatges.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sílvia Abril (@silviabril)

Abril, com molts pares i mares aquesta setmana, ha portat la seva filla a l'escola en l'inici del nou curs. La petita Joana apareix en la darrera imatge publicada per la seva mare, amb la motxilla carregada a l'esquena i anant aquest matí cap a l'escola.

Un camí, per cert, que impressiona per la inclinació que té. Sigui per la perspectiva, sigui perquè realment la cosa fa tanta baixada com sembla, el cas és que el caminet d'esglaons està cobert, en molts trams, per fulles, pedretes i sorra, cosa que fa pensar que si trepitges malament, et pot passar com a Abril.

silviabril 241811436 4505634679496301 5062424370852359327 n

La Joana, baixant pel camí on la seva mare, Sílvia Abril, s'ha fotut una nata / @silviabril

La petita Joana té molta traça baixant per aquí, cosa que li ha faltat a la seva mare, que acompanya la imatge amb aquest text: "Nous camins. Nuevos caminos. Yo esta mañana me he caído de culo bajando a la escuela por éste… quina hòstia m’he fotut!!!! Me he reído sola un buen rato". 

Immediatament després, els seus seguidors i amics han reaccionat celebrant que no s'hagi fet res i el seu enorme sentit de l'humor, amb comentaris com "Ai amiga, caerse de emoción", "lo millor és quan mires si algú t'ha vist i dissimules", "Madre mía!!! Es que tiene su dificultad", "Fins i tot per portar la canalla a escola ets única!!!", "a mi em va passar tb a l'escola, a la sortida , tot ple de gent". Ens sumem als comentaris. Sílvia Abril, la més gran, també, a l'hora de caure i explicar-ho.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat