El nom de Sharon Stone sonarà sempre amb força a la llista d'actius més mítiques. La trajectòria cinematogràfica de la nord-americana és impecable, així com la multitud de premis que ha rebut. Va ser a la dècada dels 90 quan més fama va adquirir, especialment des del seu sensual encreuament de cames a Instinto básico.

Des de llavors ha anat encadenant un èxit rere un altre, i així segueix. Aquest març arribava als 60 anys millor que mai, trepitjant amb força gràcies a un paper a la minisèrie d'HBO Mosaic. Aquest projecte suposa la tornada a la petita pantalla de l'actriu després d'uns anys allunyada dels focus per motius familiars i de salut. 

Ara s'està parlant d'ella, per això, per un motiu completament diferent. Els fotògrafs l'han perseguit per Los Angeles i s'han fet amb tot un caramelet: una fotografia de Stone sense maquillar

Sempre s'ha mostrat d'allò més presumida, però això no impedeix que no passegi amb la cara rentada. En una època en la qual són cada cop més les famoses que s'atreveixen a ensenyar com són sense arreglar, ara ella ha estat l'última.

sharon stone  hbo

HBO

L'estil amb la qual l'han enxampat també és destacable: camisa texana oberta, samarreta negra, sandàlies senzilles i ulleres originals. Els seguidors han aplaudit de valent que surti de casa gairebé sense pentinar i sense cap gota de maquillatge. Natural i atractiva, amb arrugues però ben estupenda.

sharon stone sense maquillar  GTRES

GTRES

A una entrevista a The New York Times ha assegurat que el seu secret de bellesa no és pas estrany: dieta sense aliments processats però sí amb carn, xocolata negra i te amb sucre. 

A més a més, com a bona budista ha dit que per ella la bellesa és una qüestió interior: "És important mantenir una filosofia, un estil de vida o creure en alguna cosa que et mantingui equilibrada. El budisme em permet concentrar-me i és la clau per a la serenitat i la bellesa, una sensació interna d'ordre i elegància". Naturalitat i serenitat, el camí per tenir un aspecte perfecte.