El proper mes de juny farà dos anys ja que Shakira i Gerard Piqué van partir peres. Com passa el temps. L'encara jugador del Barça i la cantant colombiana van posar el punt i final a una història d'amor que va començar el 2010 coincidint amb el Mundial de Sudàfrica, que el futbolista va guanyar amb la selecció espanyola i on ella va cantar la cançó oficial del torneig, el cèlebre Waka, waka. Després de dotze anys de relació i dos fills en comú, Milan i Sasha, se nos rompió el amor de tanto usarlo, i van començar la separació més mediàtica dels darrers temps. Una separació que va fer que aquestes fotos ja siguin història:

Shakira y Piqué suben la temperatura en Halloween
Shakira i Piqué / IG
Shakira y Piqué
Shakira i Piqué / IG

Des del mateix moment que va esclatar la bomba informativa, hi ha hagut de tot: visites als jutjats, retrets, cançons-despit on ella l'ha posat verd a ell, a la seva nova nòvia i als seus pares, comentaris sobre Twingos i Rolex, bruixes al balcó, ella marxant de Barcelona amb els nens, discussions i silencis explícits. Dos anys després, aquesta relació ja forma part del passat, i no sembla que en el seu cas es compleixi allò de donde hubo fuego cenizas quedan, sinó més aviat el contrari. De fet, la colombiana ha anunciat recentment un nou disc que porta l'explícit títol de Las mujeres ya no lloran que s'escoltava a la seva col·laboració amb Bizarrap, la primera de les moltes bufetades a mà oberta dedicades al seu ex en forma de cançó: ""Al escribir cada canción, me reconstruí a mí misma. Al cantarlas, mis lágrimas se transformaron en diamantes y mi vulnerabilidad en resiliencia".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Shakira continua gaudint d'un excel·lent moment professional, la prova és aquest nou treball discogràfic que veurà la llum el pròxim 22 de març. En la plana sentimental, però, continuem sense saber res de res, ni qui substituirà Piqué al cor de la cantant. Mentre ell és feliç amb Clara Chía, ella continua, que se sàpiga, soltera, tot i que se li han atribuït affaires amb Lewis Hamilton o amb algun actor de Hollywood. De fet, en la seva primera entrevista després de trencar amb l'ex del Barça, va dir sobre aquesta qüestió: "Puedo estar sola. Toda mi vida he estado en relaciones y pensé que ese era el estado ideal para una persona. Ya sabes, ser parte de una pareja. Pero en este momento, somos solo yo, los niños, mi familia y mis amigos. Esperemos a que se cierre ese agujero en mi pecho y luego ya veremos qué pasa".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Els fans tenen curiositat per saber quina serà la nova parella de Shakira. De moment, el que s'acaba de saber, és quina va ser la parella que no es va formar mai perquè ell no estaba por la labor. I és que segons apunta la revista colombiana Vea, el de Piqué no ha estat el primer "revés amoroso" de la de Barranquilla, que "ya habría sido rechazada años atrás por un galán" del seu país. Qui? Naren Daryanani.

Expliquen que "el coqueteo por parte de la cantante tuvo lugar en los años noventa, cuando todavía no tenía la repercusión y la fama mundial de las que ahora goza tras casi tres décadas de éxitos en la música". Una Shakira que per aquells temps va provar sort també en la interpretació i durant la producció d'un reportatge fotogràfic per la revista TVynovelas que es va fer a Aruba, va conèixer l'intèrpret de la sèrie Padres e hijos. Es van fer amics, a més, la sèrie d'ell es gravava prop d'on ella tenia l'estudi on preparava un disc, a Bogotá. "Fue entonces cuando ella le dejó en la portería de su casa un casete con sus primeras canciones, para que fuese de los privilegiados que las escuchasen por adelantado". Ell, però, va passar olímpicament, "por lo que nunca recogió el guante de la cantante. Además, en ese momento era pareja de su también compañera de ser Andrea Guzmán". Carbasses a Shakira, que de moment, passa de nòvios.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!