Primer Sant Valentí dels darrers tretze que Shakira no el viurà al costat de Gerard Piqué. Primer 14 de febrer, dia dels enamorats, que no viurà al costat de qui ha estat la seva parella sentimental i pare dels seus dos fills... Primer 14 de febrer, doncs, que no es produirà aquesta imatge: la cantant colombiana i l'exjugador menjant-se a petons:

DL u225816 006
Shakira i Piqué... eren altres temps / GTRES
pique i shak
Shakira i Piqué... eren altres temps / GTRES

Aquest 14 de febrer, el primer des que ella i l'ex del Barça van partir peres, se'l passarà cadascú per la seva banda. Cada oveja en su corral, que en dirien. Pel que fa al Gerard, no sabem si celebrarà Sant Valentí com sí fan els anglosaxons. De tots és sabut que pels catalans, el dia dels enamorats no és el 14 de febrer, sinó el millor dia de l'any, el dia més bonic: el 23 d'abril, Sant Jordi, quan els carrers del país s'omplen de roses, de llibres i de parelles fent-se petons i passejant de la mà. I tenint en compte que ara Piqué surt amb una jove catalana, Clara Chía, probablement el dia d'avui no el visquin de manera diferent a com van viure el d'ahir.

Piqué Clara Chía   Twitter
Piqué i Clara Chía / Twitter

I Shakira? Com viurà ella aquest dia? El seu cor sembla trencat en bocins des que ho va deixar estar amb Piqué. Només cal recordar les cançons-despit que li ha dedicat els darrers temps al seu ex, o sobretot, les primeres declaracions que va fer a una revista quan es va saber que ella i el jugador català ho havien deixat córrer: ""ha habido días en los que he tenido que recoger mis pedazos del suelo. Puedo estar sola. Toda mi vida he estado en relaciones y pensé que ese era el estado ideal para una persona. Ya sabes, ser parte de una pareja. Pero en este momento, somos solo yo, los niños, mi familia y mis amigos. Esperemos a que se cierre ese agujero en mi pecho y luego ya veremos qué pasa". Mica en mica, però, sembla que Shakira torna a somriure.

DL a00145468 001
Shakira / GTRES

I no perquè torni a estar enamorada o tingui una nova parella. Això de moment s'està fent esperar. Però a nivell professional, i sobretot, pel que fa a amistats, viu un moment pletòric, amb èxit rera èxit i amb amistats que li han fet costat en tot aquest procés de separació i que l'animen i la fan riure. I una dona que compleix els dos requisits és una col·lega de professió, cantant com ella, i amb qui ha col·laborat en una cançó que tothom espera amb candeletes a que surti al mercat, per comprovar si torna a posar Piqué en la diana. Havia de sortir el 2 de febrer, pels seus aniversaris, però va amb retard. Parlem de la seva gran amiga Karol G, que també ho va deixar recentment amb la parella, cosa per la qual no seria gens estrany que la lletra tingués a veure novament amb els ex.

shakira karol g
Shakira i Karol G

Doncs bé, la seva compatriota, de nom real Carolina Giraldo Navarro, avui està de celebració. Perquè just aquest 14 de febrer és el seu aniversari. 32 espelmes bufa Carol G. I qui ha estat la més emotiva a l'hora de felicitar-la? La seva amigui Shakira, que ha emocionat els fans de totes dues amb una sentida felicitació i molts cors i petons en forma d'emoticones:

No és l'única publicació que ha fet aquest dia. També hem vist que ella, quan es posar a passar el motxo, quan frega el terra, es posa la cançó Kill Bill d'SZA:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Cadascú celebra Sant Valentí com vol.