Shaila Dúrcal mai oblidarà el que li va passar l'agost del 2018. Aquell mes va patir un greu accident domèstic que li va costar l'amputació d'un dels dits de la mà. Un cop molt dur per la cantant espanyola que confessava estar vivint uns moments duríssims i que va deixar la família evidentment molt preocupada: "Solo puedo rezar y superar estos momentos traumáticos", deia abatuda la filla de Rocío Dúrcal i Junior. Després del sotrac inicial, mica en mica l'artista va anar recuperant forces fins que li van poder reconstruir part de la falange perduda.

sheila durcal dit embenat

Shaila Dúrcal (@shailadurcal)

Una experiència que sempre tindrà present, però de la qual no n'havia parlat gaire. Fins ara. Dúrcal ha revelat a la revista ¡Hola! els detalls d'aquell fatídic dia en el qual va perdre un dit. Me lo cortó uno de mis pastores alemanes al tratar de separarlos cuando se estaban peleando. Calculé mal y metí el dedo en la boca de la hembra. Fue muy rápido, como una guillotina, y no sentí absolutamente nada… Solo vi rodar mi falange. Ahora lo cuento con humor, pero fue muy dramático”. Certament, no ha de ser fàcil d'entomar estar tranquil·lament a casa teva amb els teus gossos i un segon després, veure rodar per terra un dels teus dits.

shaila durcal gos

Shaila Dúrcal i un dels seus gossos (@shailadurcal)

Afortunadament, tot allò ha quedat enrere i ara Shaila torna a somriure, amb el dit reconstruït per un prestigiós cirurgià plàstic i amb una altra derivada: gràcies a l'accident va deixar de fumar.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat