La relació era un secret a veus des de fa mesos, però Sandra Barneda i Nagore Robles ja apareixen juntes públicament com a parella consolidada. L’acte escollit per les televisives de Mediaset ha estat la presentació del nou espectacle del Cirque du Soleil anomenat Totem.

Com és habitual a les primeres vegades, totes dues s’han mostrat inquietes i una mica nervioses davant les càmeres. Malgrat això, Barneda i Nagore han acabat destil·lant les mirades i la complicitat de la qual han fet gala els darrers temps a les xarxes socials.

nagore sandra barneda gtres

GTRES

Fa més d’un any que va transcendir la seva relació, tot i que elles han anat amb extrema precaució. Les dues han fet evident que estaven juntes per Instagram, on han pujat fotografies -per separat- de viatges que han compartit amb missatges romàntics gens difícils de desxifrar. El passat 24 d’octubre, finalment es van decidir a publicar la primera imatge juntes. Barneda li dedicava un bonic escrit a Nagore i la citava a Telecinco, on és habitual veure-les compartir plató i fins i tot discutir.

La primera vegada que la presentadora es va referir a Robles de manera pública com la seva parella va ser durant l’entrega dels premis COGAM per donar visibilitat al col·lectiu LGTBI. En aquella ocasió Barneda la va definir com a “germana gran” i com la primera persona a la qual li va confessar la seva orientació sexual.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat