Ha arribat el dia. Durant més d’un any, Sandra Barneda i Nagore Robles han enrabiat els seus seguidors optant per no publicar cap fotografia juntes, però l’espera ha arribat a la seva fi. Després de dedicar-se públicament molts missatges d’allò més tendres, ara han fet un pas més i s’han deixat veure a la xarxa.

Ha estat la periodista qui ha publicat la fotografia al seu Instagram. Barneda ha escollit una maca fotografia a la platja, on destaca l'enamorada mirada de Nagore. I amb quina excusa? Per què han posat ara fi a la seva 'discreta' relació? Tot ha vingut arran de la participació de Nagore a l’Última Hora de Gran Hermano d’aquesta nit, presentat per ella.

En aquest context, ha aprofitat per declarar-se a la seva parella: “Al principi va ser difícil compartir-te... i més en un plató. Però què hi ha que no superem... Sempre és un plaer tenir-te a prop”.

Els comentaris no s’han fet esperar, i han estat desenes els usuaris que han volgut celebrar aquest pas. Una parella ben mediàtica que no para de protagonitzar notícies.