Que sortís a la llum la relació de Sandra Barneda i Nagore Robles va ser tot un bombazo. Les mediàtiques televisives van deixar tothom bocabadat en començar a sortir juntes, però en un principi va ser molt complicat enxampar-les. Molt geloses de la seva intimitat, aconseguir una fotografia romàntica era gairebé impossible.

Elles mateixes van estar molts mesos fugint de l’huracà mediàtic que les perseguia, sense publicar cap fotografia juntes. Fins que al final es van cansar de tant secretisme i van començar a penjar imatges que evidenciaven que mantenien una relació, però sempre a comptagotes.

Ara bé, el temps passa i elles cada cop estan més enamorades i actives a la xarxa. Recentment ja hem pogut veure com han cessat d’amargar-se i omplen la xarxa de fotos juntes. Però avui han anat encara més enllà, celebrant el seu primer aniversari compartint una tendra imatge en la qual se les veu fent-se un romàntic petó. L’escenari no pot ser millor: i és que fa una setmana que es troben a Venècia passejant el seu amor a sobre d’una gòndola rere una altra.

“Al meu tot, el meu món, la meva llar, la meva vida. Feliç aniversari, amor meu”, escrivia Nagore. I tot, només d’una setmana després que Barneda felicités els 35 anys a la seva parella també públicament.

 

A mí todo, mi mundo, mi hogar, mi vida. Feliz aniversario amor mío 

A post shared by nagore_robles (@nagore_robles) on

Barneda i Nagore no poden estar millor, i han deixat ja enrere totes les crítiques que pronosticaven que la relació no duraria gaire. I aquí segueixen, juntes passant uns dies a Itàlia aprofitant que la catalana hi ha anat a promocionar la seva nova novel·la.

Ens delectaran amb un bodorrio aviat?