A Rosalía l'hem vist lluint models increïbles. Però fins ara, mai cap amb la referència concreta de color. Un taronja vermellós que li escau a les mil meravelles i absolutament espectacular.

rosalia mira insta

@rosalia.vt

La cantant catalana està passant un confinament el més distreta possible, als Estats Units, a casa d'un mànager. Allà l'hem vista fer-se de tot, especialment deixar-se serrell i tallar-se els cabells. També fer un karaoke improvisat. I portant, evidentment, uns looks envejats i seguits per les seves fans. Ara ja poden afegir aquesta nova peça de l'armari de la diva. Un vestit taronja que ha ensenyat amb una foto asseguda a terra, i on posa la referència del color del pantone, en aquest cas, el 172 C.

rosalia pantone

@rosalia.vt

Espectacular el vestit i espectacular el tatuatge que llueix al dors del peu, un dibuix que li hem vist en comptades ocasions i que ara llueix en tota la seva esplendor. Un tatuatge hindú a l'empenya del peu que ara es pot veure perfectament. És clar que el dibuix i el vestit no és l'únic que ha mostrat la cantant les darreres hores. També ha escrit un d'aquells tuits on les deixa caure, com ella acostuma a fer, frase que acompanya amb una imatge de la mítica Brigitte Bardot:

BB va ser una icona incontestable... Com RVT, Rosalía Vila Tobella. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat