El confinament s'allarga tant com els cabells. Les perruqueries tancades i el pèl desarreglat. Entre l'avorriment a casa i uns cabells blancs rebels i llargs, alguns afortunats tenen de perruquer algun familiar o  s'ho fan ells sols. És el cas de Rosalía que si ja va sorprendre tallant-se el serrell ara s'ha passat amb el tint i la tisora: renuncia al seu etern cabell negre i per primer cop la veiem de color castany i molt més curt. Ho ha penjat durant la matinada de dimecres a Miami. Vídeos:

 

 

@rosalia.vt

Com si fos un anunci de llet la del Baix Llobregat es posava una cançó de reggetón anomenada La bebe on una noia té molta set de llet. L'autor és un cantant dominicà que es fa dir El secreto biberón. Tot va del mateix i Rosalía entra al joc amb el bigoti ple de llet de vaca. Aprofita per mostrar al món el seu nou look que deixa enrere la cabellera llarga i fosca:

ROSALÍA ABANS

EuropaPress 2615125 january 26 2020 angeles california united states rosalia winner of best

GTRES

ROSALÍA ARA

rosalia llet

Instastories

Quan acabi el confinament, el primer que caldrà visitar no són les discoteques. Són les perruqueries.

 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat