Rosalía està vivint, com la resta, un confinament malenconiós. La pandèmia la va agafar als Estats Units i per no estar sola tot aquest temps, va decidir estar a casa d'un mànager. "No quería pasar esto sola. Llamo cada día varias veces a mis padres y a mi hermana", li confessava a Jordi Évole emocionada, sobretot, recordant la seva àvia al explicar per què va escriure fa poc un Pare Nostre al seu compte de Twitter.

rosalia evole3

La Sexta

La de Sant Esteve Sesrovires, amb nou look, dedica les hores del dia a tocar música i escriure, a treure cançons, a pensar en els seus, i a fer reflexions profundes. La darrera ha generat un debat entre els seus seguidors sobre què és el que té Rosalía amb l'ai al cor, què és el que la fa estar així de trista: "No te pones triste xk n tienes algo T pones triste xk sabes q n lo puedes tener":

La cantant catalana reconeix estar trista. Qui sap si per una qüestió sentimental, qui sap si també per la manca de llibertat o possibilitat de fer una vida normal per culpa del maleït virus. Sigui com sigui, ha rebut l'escalf i comprensió per part de la xarxa:

Esperem que els anhels de Rosalía i els de tothom, aviat es vegin recompensats. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat