La imatge de la Rosalía que la majoria té al cap és la d’una noia amb els cabells llarguíssims, de color negre com l’atzabeja. Però no sempre ha estat així: quan era una adolescent anava rapada. Una revelació que ha fet, gairebé sense voler, una excompanya d’escola de la cantant, en un fil de Twitter sobre famosos: “¿Cuál es la persona más famosa que ha salido de vuestro cole? Del mío Bad Gyal”. Úrsula Corberó, Alfred García, Adrián Grösser de Merlí, Aitana Ocaña... sens dubte, la foto que ha causat més impacte és la de la superestrella de Sant Esteve Sesrovires.

Rosalia Europa Press

Europa Press

És evident però si algú tingués algun dubte, la Rosalía és la noia que apareix encerclada a la imatge. Cap mig rapat, piercing sobre el llavi i xandall de l’uniforme d’un equip de futbol sala del seu poble. Ella hi jugava. La foto ha deixat els fans amb la boca oberta. No n’hi ha cap que l’hagués vist amb aquest look alternatiu, tan diferent del que llueix ara.

rosalia twitter

@isart_clara 

La sorpresa pels fans és doble. El dia que descobreixen aquesta cara de la Rosalía, la cantant publica el seu darrer senzill, Juro Que. En menys d’una hora acumula 20.000 reproduccions a YouTube. I la xifra no para de créixer.

S'animarà algun dia a recuperar el look rapat de l'adolescència?