A partir d'aquesta matinada, un cop acabi el toc de queda i els restaurants ja puguin servir sopars fins les 23h de la nit, ja no es veuran tant les típiques imatges de gent que ha anat aquests darrers temps a buscar una pizza per encàrrec i se la porta a casa per sopar. Qui diu pizza, diu menjar xinès o japonès. Però després de veure Rosalía, potser molts s'ho repensen i continuaran demanant aquest fast food a domicili.

rosalia riu

Rosalia / @rosalia.vt

La cantant catalana sap que qualsevol cosa que publiqui a xarxes generarà un munt de comentaris. L'espera per veure fet realitat el seu tercer treball discogràfic està sent massa llarga pels milions de fans que té, per això, de tant en tant va regalant a la xarxa algunes imatges que esdevenen virals en un tres i no res. Com la darrera.

Perfil de Instagram de Rosalía

Rosalia / @rosalia.vt

No es tracta de cap disseny nou de les seves ungles, tampoc d'unes espardenyes als peus, com fa unes setmanes. Tampoc és cap canvi de pentinat. Què ha esvalotat, doncs, al personal? Una imatge atípica de la de Sant Esteve Sesrovires, amb un vestit i una minifaldilla espectaculars. Però el més curiós de l'estampa és en el seu braç, subjectant una bossa de mà que més aviat sembla un cistellet de menjar preparat d'algun restaurant asiàtic, mentre fa una pregunta que ha fet convulsionar els seus seguidors: "¿Te traigo la cena?"

rosalia bolso

rosalia comida china

rosalia bolsito

Un look total que, com era de preveure, ha generat que les respostes no s'hagin fet esperar: "Sííííí, por fa!!", "Sí. Y un disco nuevo", "Invítame", "Thai food, please", "Tráigame el desayuno, el almuerzo, la cena o lo que quiera". Ens apostem el que vulguin a que aquesta bossa de mà s'esgota en zero coma.