Tots els fans de Com si fos ahir estan pendents que torni el serial de migdies a TV3 després de Setmana Santa. I és que la darrera escena del darrer capítol va ser de les que et deixen davant del televisor sense gairebé ni respirar. Tensió i bronca de les bones entre el Miquel i la Noe (Eduard Farelo i Elena Gadel), dos dels personatges més emblemàtics de la sèrie. El Miquel ha sabut tota la veritat, la Noe finalment li ha confessat que li ha posat les banyes amb l’Aitor, el professor de l’Eric... I el personatge interpretat per l'Eduard Farelo, que treia foc pels queixals.

farelo
Eduard Farelo i Elena Gadel a 'Com si fos ahir' / TV3
farelo3
Eduard Farelo a 'Com si fos ahir' / TV3

El Miquel estava empipat com una mona. Res en comparació amb el cabreig monumental de l'Eduard Farelo. Per què? Arran d'una "cacera" que ell considera que s'ha fet a xarxes contra la seva filla Irma, coneguda en el món de la música urbana com a Mushkaa, una de les que ho peten en el panorama actual.

Els últims dies, ha circulat per les xarxes socials un vídeo de fa més d'un any en què la cantant retreia a alguns catalans que són massa "agressius" amb l'ús de la llengua: "M'encanta el català, però hi ha gent que el parla d'una manera tan agressiva que fa que qui el podria parlar amb normalitat se senti rebutjada perquè li diran xarnego", assegurava la cantant en un podcast Radio Hangar que una usuària a la xarxa va recuperar. Aquest fragment:

Immediatament, reaccions massives a 'X', atacs furibunds i insults a la jove de 19 anys. Però el fragment continua. A l'entrevista diu moltes més coses sobre la nostra llengua. Aquí tenen l'entrevista sencera on defensa que, malgrat parlar català d’una manera incorrecte, és necessari i imprescindible utilitzar i defensar el català:

Però ja sabem que a la xarxa de l'exocellet, qualsevol frase treta de context és aprofitada per un acarnissament. I Farelo ha dit que ja n'hi ha prou d'aquest color. El pare de la Mushkaa (i de la Bad Gyal), fan seu i a qui vam veure emocionat fa uns mesos en un dels seus concerts, ha dit que prou, fart d'aquest "bar de borratxos a les cinc de la matinada", i ha escrit un fil demolidor responent a la usuària que va recuperar el fragment i a la resta que s'han sumat a un pim, pam, pum a la seva filla. Una resposta brutal, unes paraules indignades i contundents:

No es pot afegir res més.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!