L'armari de Raquel Sánchez Silva està ple de conjunts estilístics d'allò més peculiars. És una apassionada de la moda, i així ho demostra quan presenta el reality de TVE de Maestros de la Costura. A més a més, és habitual veure-la en desfilades de marques importants i esprem al màxim cada setmana de la moda. 

A Madrid la vam veure asseguda al front-row mentre lluïa els dissenys més extravagants dels seus amics modistes. Del que més se'n va parlar, per això, va ser del total look floral de María Escoté que va promocionar.

Raquel Sánchez Silva vestit flors  GTRES

GTRES

Des de llavors estava bastant desapareguda, però ara ha reaparegut en una exclusiva festa de Vogue. Molts famosos s'han passejat pel photocall que ha habilitat la revista i entre ells no ha faltat Raquel. Una vegada més, per això, si avui es parla d'ella, és per l'elecció que ha fet... perquè el model no té pèrdua. 

En aquesta ocasió ha optat per un vestit molt estrany. El body transparent tancat de plumeti és d'un gris blavós, així com el volant sobreposat de fils a la zona dels pits i la part inferior de les cames. El cos de la peça, en un to granat metal·litzat, feia l'efecte de ser de plàstic i deixava entreveure un dibuix d'unes fulles. 

raquel sanchez silva vestit vogue  GTRES

GTRES

Les sandàlies, en color plata i amb uns alts talons, ha estat l'únic complement que ha lluït. Sense bossa i només amb un anell com a joia principal. 

La presentadora ha tornat a acaparar totes les mirades amb la seva aparició a la festa. Però tots es pregunten quan començarà a emetre's el seu nou programa a TVE. Tindrà audiència?