Quim Gutiérrez diu prou. L’actor català es troba passant el confinament en algun indret prop del mar, malgrat que no ha revelat el lloc exacte. Sol i platja per fer més suportables aquests dies. Tot i que el que ha descobert últimament és que hi ha una cosa pitjor que la quarantena: les crítiques indiscriminades a través de les xarxes socials.

Quim Gutierrez GTRES

GTRES

L’origen de la polèmica es troba en aquesta foto que l’artista va publicar fa un parell de dies a Instagram. A la imatge s’hi pot observar un munt de corall al damunt de la tovallola. Només cal fer-hi un cop d’ull per comprovar que el corall és mort, per cert. Però ni així ha pogut estalviar-se l’allau de comentaris negatius que li ha caigut al damunt. Fins al punt que s’ha vist obligat a pronunciar-se per posar els punts sobre les is.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ordenar tesoros. Ranger trésors. (Estoy en un entorno en el que hay coral, sé que es ilegal y no tengo ninguna intención de llevármelo de vuelta a casa por espectacular que me parece. Me explico después de varios mensajes dando lecciones de civismo. Si alguien a quien sigo y no conozco publica algo que no me gusta dejo de seguirle, me avergonzaría muchísimo juzgar a partir de una imagen, sin conocer la historia completa y por lo tanto con un alto porcentaje de error en mi juicio. Insisto: el que quiera emitir juicio que estudie derecho, nos hemos acostumbrado a dar crítica cuando nadie nos la pide, creo que no debe ir por ahí la interacción que las redes permiten y al menos en mi cuenta soy tajante con ello. Gracias a los que pacientemente han llegado al final da explicación y a los que silenciosamente dejan de seguirme un día cuando ya no les gusta lo que ven 😉.)

Una publicación compartida de quimyo (@quimyo) el

“Sé que es ilegal y no tengo ninguna intención de llevármelo de vuelta a casa”, ha deixat clar al seu perfil. “Me explico después de varios mensajes dando lecciones de civismo. Si alguien a quien sigo y no conozco publica algo que no me gusta dejo de seguirle, me avergonzaría muchísimo juzgar a partir de una imagen, sin conocer la historia completa y por lo tanto con un alto porcentaje de error a mi juicio”.

Quim Gutierrez es tapa la cara instagram

@quimyo

Enrabiada de l’ex de Poblenou i El cor de la ciutat, que no pensa tolerar que l’ataquin pel contingut que publica. “Insisto: el que quiera emitir juicio que estudie Derecho. Nos hemos acostumbrado a dar crítica cuando nadie nos la pide. Gracias a los que pacientemente han llegado al final da explicación y a los que silenciosamente dejan de seguirme un día cuando ya no les gusta lo que ven”. Vaja, que si algú no vol veure el que fa premi l’unfollow.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat