A aquestes alçades de la pel·lícula, tot el planeta sap ja què diu la cançó on Shakira va col·laborar amb Bizarrap. Aquella Music Session #53 on la cantant colombiana feia un vestit a mida al seu ex, Gerard Piqué. I no només a ell. També rebien de valent la seva nova parella, Clara Chía, i la seva exsogra, Montserrat Bernabéu. Però no és l'única que ha col·laborat amb el productor musical i DJ argentí. Ara, una altra cantant ho està petant amb una altra sessió, la número 45. Parlem de Zuleima González, més coneguda com a Ptazeta.

326038402 446022200966076 2101191415754066408 n
Ptazeta / IG

La rapera canària està triomfant, gràcies, en part, al seu Criminal: Bzrp Music Sessions, Vol. 45, de 2021. Un single que ja compta amb 97 milions d'escoltes a Spotify i 100 milions de reproduccions a YouTube, i que ara apunta encara més alt amb Tiki Tiki, amb Lola Indigo.

Un tema que se't fot al cervell a la primera. Igual com passa amb el seu mano a mano amb Bizarrap. Ara, Ptazeta ha estat convidada a La Resistencia de David Broncano, i allà, com era previsible, ha esvalotat al personal amb el seu talent, gràcia i espontaneïtat. 

La rapera ha fet una curiosa confessió a Broncano. Abans que res, fixin-se en una part de la lletra de la seva sessió musical amb Bizarrap. Canta Ptazeta: "Esa tía es la má' chula, no tiene un piquete... Lo que ella tiene es un buen piquetón. Y no hay tiguerón pa' esa nena salvaje que se le compare con ese culón. Encima rebota, me bota mi blunt. Ma', lo que quiero es que mueva' el chapón. Que baje de espaldas, reboten tus nalgas, me trepes de encima con ese culón"... No tiene un piquete... lo que ella tiene es un buen piquetón... Els sona aquest concepte?

Una cançó que podria anar dirigida a Shakira, i que com a mínim, menciona el seu ex... O una part molt concreta del seu ex. Un tema, però, que pel que sembla, tot i l'atrevida lletra, fa les delícies dels fills de l'exparella. Sí, sí, de Milan i Sasha. Perquè segons la mateixa Ptazeta, "Yo sé que a los hijos de Shakira les gusta mucho mi sesión del Bizarrap. Me llegó la información. Shakira, te amo, ole tus huevos, tú a tope, y todo lo que pueda exprimir, exprima". Una galeta a mà oberta en tota regla dedicada a Piqué:

Entre pa tipos como tú, uhuhuhuhuuuuuuh i ara no tiene un piquete, lo que ella tiene es un buen piquetón, que fins i tot, deuen anar cantant per les cantonades els seus fills, està clar que Piqué deu odiar profundament Bizarrap...