En Blau som fans de la meravellosa actriu Cristina Brondo. I des d'aquí demanem que li donin encara més papers dels que ja fa. Perquè el seu talent i la manera magnètica com surt davant de càmeres són incontestables. La intèrpret barcelonina ens va sorprendre a tots els espectadors catalans quan la vam veure per primer cop fent un personatge que encara avui es recorda, i això que tenia només 16 anys. Ella era la 'Clàudia', la jove que enamorava el 'Martí' de Poble Nou, el primer amor que tenia el fill petit dels 'Aiguader' a la primera sèrie de sobretaules de la història a TV3. Any 1994. Així se li declarava el personatge interpretat pel gran Quim Gutiérrez:

Després del seu debut, la Cristina va passar a participar en diferents sèries catalanes o d'àmbit estatal, com la seqüela de Poble Nou, Rosa, o moltes altres: Isabel, El comisario, 16 dobles, Herederos, Los misterios de Laura, Gran Hotel o B&B, de boca en boca. També ha tret el cap per la gran pantalla, actuant en pel·lícules com Entre las piernas, Una casa de locos, El juego del ahorcado o Perdona si te llamo amor.​ Gens malament per aquella jove que quan era adolescent va començar fent publicitat i després es va apuntar a estudiar interpretació a l'escola de la Nancy Tuñón de Barcelona.

289805166 608909653631802 4223932217987154253 n
Cristina Brondo / @cristinabrondo
cristina brondo 1
Cristina Brondo / @cristinabrondo
cristina brondo 2
Cristina Brondo / @cristinabrondo

Més enllà de la seva vessant com a actriu, a la Cristina li agraden molt els esdeveniments socials i les reunions entre amics per una bona causa. Sempre que pot, i la seva agenda així ho permeti, és fàcil veure-la en diferents saraus i sempre gaudint al màxim tot allò que fa i on participa, amb el seu característic somriure d'orella a orella. Com ha passat la darrera vegada que l'hem vist, fa molt poquet, a la Festa Major de Lloret, ben envoltada i en bona companyia, per exemple, de la meravellosa i estimada Pilarín Bayés:

O la penúltima, uns dies abans, en una festa espectacular celebrant i sent una de les convidades de l'aniversari del director del gremi de restauradors de Barcelona, Roger Pallarols. Brondo, amb molts companys del mundillo, com Roger Pera, Agnès Busquets, Mariona Ribas o Lita Claver 'La Maña', es va entregar al màxim al festorro que hi va haver al restaurant Red Fish del Port Olímpic, on va demostrar que a banda de ser una actriu de cap a peus, porta el ritme a la sang, marcant-se uns dancings de traca:

cristina brondo ballant
Cristina Brondo @cristinabrondo
cristina brondo ballant2
Cristina Brondo @cristinabrondo

 Ara, però, ha sorprès els seus seguidors mostrant quina va ser la seva primera feina, quan encara no sabia ni que es guanyaria la vida fent d'actriu. Una primera feina que més que una feina era un regal, un participar d'un dels esdeveniments més importants de la història de la seva ciutat. Aquest dilluns s'han celebrat els 30 anys de la inauguració dels Jocs Olímpics de Barcelona 92, una inauguració on hi ha imatges pel record: l'arquer Antonio Rebollo encenent el pebeter, l'últim relleu de la torxa portada per Juan Antonio San Epifanio 'Epi', un jove príncep d'Astúries, Felip, sent l'abanderat de la delegació espanyola o una infanta Elena plorant a moco tendido veient el seu germanet petit amb la rojigualda. Però sens dubte, una altra imatge pel record va ser el xou de la Fura dels Baus, espectacular, saludant el món sencer.

hola
La salutació al món de Barcelona '92

I qui va formar part d'aquesta cerimònia? Bingo! la Cristina. Ho va fer vestida de groc de cap a peus, ella era un dels ocellets que es van fer servir en un moment de la inauguració: "Us deixo una de les meves primeres actuacions!!
Jajajaj!!! Hace 30 años (con 15 años y a pocos meses de empezar mi carrera de actriz sin yo saberlo) en Barcelona decíamos 'Hola' al Mundo entero!! Yo era uno de los pajaritos amarillos !!! y por suerte o por desgracia no, no hay foto (ooooh!!). VA SER UNA PASSADA!!! ( per cert, em vaig equivocar en una posició)
". 

La Cristina, fent de voluntària i encantada de la vida de formar part d'una data històrica. La Cristina, com un d'aquests ocellets grocs que veuen aquí. Un record inesborrable:

ocells3
Els 'ocellets' grocs de la cerimònia d'inauguració de Barcelona '92

 

ocells2
Els 'ocellets' grocs de la cerimònia d'inauguració de Barcelona '92
ocells
Els 'ocellets' grocs de la cerimònia d'inauguració de Barcelona '92

Per cert, si es volen entretenir a saber qui era ella, intentin esbrinar-ho... Una pista: la Cristina estava a la punta de la 'L'.