Íñigo Onieva i Tamara Falcó són el tema candent del cap de setmana mediàticament parlant. La filla de la Preysler va anunciar dijous, fa escassament tres dies, que es casava amb el seu xicot i, al cap de poques hores, es filtrava un vídeo d'Onieva menjant-se a petons amb una noia en un festival. Íñigo deia que aquest vídeo era del 2019, d'abans de la pandèmia, però sembla que Tamara no s'ho ha cregut. La resposta de la marquesa de Griñón ha estat letal: creu i ratlla. Falcó ha eliminat del seu perfil la foto en la qual llueix l'anell de promesa.

Feed Instagram Tamara Falcó
Feed Instagram Tamara Falcó: ja no està la seva foto de compromesa

Ahir les càmeres de Telecinco ho explicaven tot. Frank Blanco i Verónica Duarte es passaven tot el programa de 'Ya Es Verano' intentant connectar amb el telèfon personal d'Onieva, però aquest els feia cas omís. Durant hores i hores es passaven fent guàrdia davant de la casa d'Isabel Presysler en la qual hi era amb ella Tamara, però només van aconseguir un robat de la protagonista passejant el gos cinc minuts. Això sí: sense anell de compromís. Sembla que Tamara ho té clar... no vol saber res més d'Íñigo Onieva. El madrileny, segons es deia, estaria preparant un comunicat on posaria tota la carn a la graella, explicant també qui és la noia amb qui apareix petonejant-se a la boca en un festival. Nosaltres t'ho avancem. A continuació, tots els detalls sobre Marina, la brasilera que li va fotre la llengua fins a la sofraja a Onieva.

Onieva i Marina
Onieva i Marina

Model, reportera i molt molt maca

Així podríem definir Marina. Amb aquestes tres paraules n'hi ha prou per fer-nos un croquis d'ella. Treballadora de prestigioses agències de models com a Central Models o NY Models, Marina es defineix com una persona "perfectament imperfecta". A més, la dona amb qui es relaciona Onieva, ha posat per a grans firmes de cosmètics sent el rostre principal en multitud d'anuncis. Sobre els seus hobbies, sabem que li encanta viatjar arreu del món, encara que la seva devoció és Espanya i les seves meravelloses costes, moltes d'elles a Catalunya. La Fórmula 1 ja li va tirar fitxa en el seu moment: va arribar a ser una de les seves reporteres principals.

La seva experiència al Burning Festival

Res no indica que Marina assistís al Burning Festival 2019. Totes les informacions apunten que aquest es va celebrar el 2022 i era la primera vegada de Marina. Ella mateixa ho relatava així en el seu compte d'Instagram: "He hagut de prendre'm el meu temps per digerir aquesta experiència màgica. Per a mi va ser com creuar un portal. És més profund que una festa. Vaig haver de rendir-me a allò desconegut, al flux de la vida. Estava oberta a les forces de l'univers, confiant en el poder de la meva intuïció. Tot succeeix per una raó», reflexionava, intensa, Marina. Per si queden dubtes: penjava juntament amb aquest text una imatge penjada a les espatlles d'Íñigo Onieva. Com diem a Catalunya: dos i dos fan quatre.

Instagram @maxontherock
Instagram @maxontherock