Falten escassos dies perquè comenci la Premier League, i què millor que preparar-s’hi carregant forces amb l’equip i l’staff tècnic... però fora de l’hàbitat natural.

Això ha fet aquest diumenge Pep Guardiola, que ha estat vist passejant durant la nit per Manchester, la ciutat on ara hi resideix.

Ho ha fet al costat dels seus inseparables Txiki Begiristain i Domènec Torrent, tots dos membres de l’staff tècnic del City, i que en el seu moment ja ho van ser del Barça.

El trio de tècnics ha passejat pels carrers de Manchester amb alguns dels seus jugadors de ben a prop, entre els quals el crack brasiler Gabriel Jesús.

Segons ha publicat GTRES, Guardiola s’ha mostrat d'allò més simpàtic amb els seguidors amb què s’ha topat, fins a aturar-se per fer-se més d’una selfie:

Això arriba l’endemà del Cityzen Saturday, en què Guardiola ja es va mostrar ben proper a l’afició el dia que es presentava l’equip (en vocabulari culer, el que vindria a ser el Gamper):

No és el primer cop que veiem Guardiola gaudint de la nit de Manchester. El passat abril va acudir al pub Revolución de Cuba de la ciutat, on se’l va poder veure al costat d’uns amics vestint un look curiós:

Ja es veu: Guardiola és un boig de la feina, però també sap passar-s’ho bé, com és normal, fora d’aquesta.