Si haguéssim de fer un rànquing de les famoses més actives a Instagram, Paula Echevarría segur que n’ocuparia un lloc destacat. L’actriu bolca a la xarxa tota la seva rutina, compartint amb els seguidors tot allò que fa. És conscient que fa uns mesos que és la noia de moda, primer en anunciar la sorprenent separació de David Bustamante i en començar a sortir després amb un futbolista.

Sigui per una cosa o per una altra, sempre aconsegueix aparèixer a les revistes roses principals. Una atenció que ella sempre ha assegurat que no li agrada, per això...

El que està clar, però, és que tot el que fa és analitzat amb lupa. I l’última fotografia que ha penjat no ha estat menys. Echevarría s’ha regalat un dissabte a un saló de bellesa, publicant una foto amb la seva estilista preferida per mostrar el resultat del seu tractament de celles.

El que no podia arribar-se a imaginar és la repercussió que ha tingut aquesta imatge. Per què? Bàsicament per aparèixer sense maquillatge i amb les celles molt marcades. El resultat és una cara estranya, diferent de la qual estan acostumats els seus seguidors.

Tots s’han quedat bocabadats davant d’aquest canvi i entre molts elogis, ha rebut unes quantes crítiques. L’asturiana s’ha mostrat bastant enfadada davant d’això, contestant directament i mostrant sorpresa: “Serà perquè no acostumo a penjar fotos sense maquillar...”, deia. Intentant justificar-se dient que ja ho havia fet en altres ocasions.

comentari instagram paula

I és veritat que ho havia fet, però per veure’n una en la qual aparegui realment natural ens hem de remuntar al passat setembre...

Sigui com sigui, tornem a la foto que ha generat ara tanta polèmica. L’estilista ha explicat a la revista ¡Hola! en què consisteix el tractament: un ombreig que els dona més definició. Anomenat shading, el procés de micropigmentació es fa manualment, fent un disseny totalment personalitzat.

Paula no pot mostrar-se més contenta, però, completament aliena a les crítiques que la persegueixen dia rere dia.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.

Subscriu-te a ElNacional.cat