Paco León ni oblida ni perdona. L’actor andalús té encara molt present la polèmica del cap de setmana, quan la plataforma Instagram li va censurar tres vegades una foto totalment despullat. Per què? Perquè, malgrat que es tapava l’entrecuix amb una mà (l’app no permet mostrar genitals), s’hi podia apreciar el pèl púbic. Una decisió que va provocar la fúria de León, que ho va considerar un atemptat contra la seva llibertat d’expressió. Així que ara hi torna.

paco leon instagram

@pacoleon

En un primer moment, l’actor i director de cinema sevillà ja va respondre Instagram amb una nova publicació que juga a l’equívoc. Sembla un pit de dona però realment és un peu, fent bona aquella expressió que assegura que les aparences enganyen. Afortunadament, aquest cop ningú ha tingut els nassos d’esborrar-li la fotografia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Guasa yo? .... noooo 🤓

A post shared by @ pacoleon on

Així que ara en Paco León va una passa més enllà i torna a pujar un nu integral a Instagram: assegut sobre una roca d’una cala (de Menorca?, que és on ha anat de vacances), mirant l’horitzó. No s’hi veuen genitals ni pèls púbics, no fos cas que a algú se li acudís censurar-lo de nou. Una reclamació que els fans fan seva perquè a Instagram no li passi pel cap eliminar la fotografia:

leon 1

leon 2

leon 3

Pèls púbics, mugrons femenins... algun dia Instagram haurà d’explicar per què s’avergonyeix dels cossos nus i els censura.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat