Paco León i Anna R. Costa podrien estar travessant una crisi de parella o, fins i tot, haver tallat. És el que publica aquest dijous el portal Vanitatis, que afirma, de fonts properes a la guionista catalana, que les coses entre ells no van bé últimament i que s’haurien donat un temps de reflexió.

paco leon gtres

Paco León podria haver tallat amb la seva parella | GTRES

Tot i que els representants de tots dos no ho confirmen ni ho desmenteixen, i prefereixen guardar silenci, el mateix mitjà assegura que haurien posat terra de per mig mentre mediten si la ruptura és o no definitiva. Ell és a Croàcia per feina, i últimament s’ha deixat veure per Dubrovnik. I ella s’ha quedat a casa. Però és que la distància física entre ells ve de més temps enrere. No hi ha fotografies de León i Costa junts aquest estiu. L’actor d’Aída i Homo Zapping ha estat a Cadis i hi ha imatges d’ell amb la seva germana, María León, i la petita Manuela, la filla de 10 anys que té en comú amb l’Anna. En canvi, a la seva parella no se la veu enlloc. També és revelador el que va passar el dia de l’aniversari de l’artista, el cap de setmana passat. Si bé és cert que altres anys la seva nòvia li ha deixat escrit algun missatge públic de felicitació, aquesta vegada no li ha dit absolutament res. Però tampoc no han fet aquella cosa tan habitual entre alguns ex, que és deixar-se de seguir mútuament a les xarxes socials.

Anna R. Costa Paco León GTRES

Malgrat la ruptura, la comunicació entre ells seria fluida per telèfon. Tenen una filla en comú de 10 anys | GTRES

León i Costa porten 14 anys de relació. Es van conèixer el 2006 treballant al curtmetratge Con lengua, on ella feia de directora. I van aconseguir el seu gran èxit conjunt amb Arde Madrid, la comèdia creada per tots dos que, d’altra banda, Vanitatis planteja com una de les possibles fonts de tensió entre ells. Però ni l’erosió de treballar junts ni el distanciament actual de la parella els fa perdre el món de vista. Tenen una filla petita i, pel bé de la nena, la comunicació per telèfon és fluida.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat