Ona Carbonell i la seva parella, Pablo Ibáñez, ja són pares. Els esportistes d'elit, que es van conèixer entrenant les seves respectives disciplines fa ja onze anys, han donat aquest dimecres la benvinguda a Kai, un nen que té un nom molt especial.

La nedadora olímpica i la seva parella, Pablo Ibáñez, han donat la benvinguda a Kai en un hospital de Barcelona. L'última vegada que vam veure l'esportista va ser en un esdeveniment d'Isdin

Kai és un nom originari de Hawaii que significa 'mar', i la mateixa paraula en japonès vol dir 'oceà'. Que la parella hagi triat anomenar així el seu primogènit ho fa tot més especial si cap, ja que la catalana, de 30 anys, porta tota la vida lligada a l'aigua.

La nedadora olímpica, de 30 anys, va anunciar que havia estat mare amb un bonic missatge a Instagram, amb una foto en banc i negre dels tres, que ara formen una feliç família.

ona carbonell fill instagram

Un embaràs que no va parar Ona Carbonell

Tant l'embaràs com el part van anar molt bé. De fet, a començaments d'estiu vam veure a Ona en un esdeveniment d'Isdin, marca de la qual és ambaixadora des de fa ja molts anys.

Fa diversos estius que la firma de cosmètics i fotoprotectors més venuda a Espanya i l'esportista col·laboren amb l'objectiu de conscienciar la població –sobretot als més petits– de la importància de protegir la pell adequadament dels rajos de sol.

Ona va fer la seva última aparició abans de donar a llum el seu petit Kai a l'Hospital Can Ruti de Badalona (Barcelona) en un esdeveniment d'Isdin, marca de la qual és imatge aquest any. Allà va parlar del seu embaràs: "Em trobo molt bé, la veritat. Malgrat el context i de ser tot el dia a casa, estic gaudint de la família, dels gossos, de la tranquil·litat, i esperant el dia amb moltíssimes ganes".

ona carbonell isdin 2

Va aparcar la natació, però no va deixar de treballar

L'acabada d'estrenar maternitat d'Ona Carbonell era molt desitjada per la parella, i sobretot per a ella, ja que es va retirar temporalment de la piscina per centrar-se en la seva família i en els membres que estaven per arribar.

"Vull dedicar més temps a la meva família, cuidar-la com es mereix, i també ampliar-la. Com a dona i esportista, conciliar la meva vida professional amb la personal implica assumir decisions com aquesta i deixar l'esport de banda temporalment, sense que això signifiqui que vagi a renunciar a la meva carrera com a nedadora," va dir.

Kai ha arribat en el moment idoni per als seus pares, Ona i Pablo. Ambdós es van conèixer fa onze anys en el centre d'alt rendiment (CAR) de Sant Cugat, on coincidien en els entrenaments dels seus respectius esports. La relació es va forjar en la més estricta intimitat fins a 2016, quan ambdós van posar junts per primera vegada a la catifa vermella d'una gala benèfica.

ona carbonell pablo ibanez gtres t

Amb Isdin va fer la seva última aparició pública

En aquests mesos, la guanyadora del programa culinari de La 1, MasterChef Celebrity, no ha estat entrenant ni nedant com ho feia abans, però sí que ha seguit amb les seves activitats, com la que desenvolupa com ambaixadora de l'esmentada firma.

"Sóc ambaixadora d'Isdin des de fa anys i el que volem és conscienciar les persones que cal gaudir del sol, però sempre ben protegits", declarava l'olímpica en el que serà, sens dubte, el seu estiu més especial.

La nedadora olímpica, que ha exposat tota la seva vida la seva pell a l'aigua, està molt conscienciada amb la protecció solar i els danys que causa l'exposició sense la fórmula adequada, per això va voler ser ambaixadora d'Isdin fa anys.

Al llarg d'aquest temps, la catalana i la marca també s'han unit per un futur sostenible i per la conservació dels oceans, un medi que Ona sent com la seva segona casa i que no ha dubtat plasmar-lo en el nom del seu primer fill.