Núria Gago té moltes coses bones. La més pública: és una de les millors actrius del país. El seu talent, la seva mirada, la seva presència, omplen els escenaris i les pantalles. Ara els espectadors catalans la poden gaudir a Com si fos ahir. El seu personatge, la 'Xesca', ha posat potes enlaire el matrimoni de la 'Cati' i el 'Quim'. Trio a la vista. Però a qui no tocaria ni amb un pal, ni en un trio ni en qualsevol altra variant, seria a Jiménez Losantos. Perquè una altra virtut de Gago, que coneixen els que més l'estimen, és que és una defensora acèrrima dels seus amics. Fa el que calgui per ells i atonyinarà qualsevol que els falti el respecte.

nuria gago i dolera3

@nuriagago

Leticia Dolera en pot donar fe. Íntimes, les dues actrius i escriptores fa temps que avancen per la vida gaudint dels èxits corresponents i de la seva amistat. Només cal donar un cop d'ull a les xarxes socials per veure-les juntes a totes dues felices i còmplices. 

nuria gago i dolera4

@nuriagago

Aquest dimarts Gago estava mirant el programa de Risto, Todo es mentira. Allà, com sovint, van oferir una nova ració d'una de les millors seccions del programa, la que condueix Castelo sobre les estupideses que vomita cada matí en antena el periodista ultra, Losantos Things. Des dels micròfons d'esRadio, Losantos deixa anar el seu reguitzell habitual d'insults. No li calen motius especials, però aquest dimarts el tema era la presa de possessió dels nous ministres de Sánchez.

losantos govern

Cuatro

"Una composición podrida, y además es una cama redonda porque todo son parejas", sentencia el periodista. Parlant de la cartera de Cultura, treu el nom de Dolera, actriu, però també una excel·lent directora, arran d'una publicació que va publicar El Mundo sobre una suposada relació sentimental amb Jaume Asens: "La pena es que todos los de Podemos ya tenían su sitio ocupado, porqué salió que están liados la distinguida feminista y titiritera Leticia Dolera con el separatista comunista catalán Jaume Asens". Losantos lamenta que no l'hagin triada "porque es suficientemente joven y analfabeta para ser ministra". Aquest personatge fa el que acostuma, insultar. A una amiga de Núria Gago... La seva resposta, sensacional. Ironia i finezza, que és l'únic que mereix algú tan abjecte com ell:

Gago actua a la magnífica pel·lícula dirigida per Dolera, Requisitos para ser una persona normal... No cal que perdin el temps amb algú com Losantos. No perquè no sigui normal, sinó perquè no és ni persona.