Des del passat dimecres només es parla d'una sola cosa. Des que vam veure la portada de la revista ¡Hola! amb Ana Obregón sortint d'un hospital de Miami amb la seva nova filla, nascuda per gestació subrogada, el que popularment es coneix com a ventre de lloguer, tothom hi ha dit la seva. A les tertúlies televisives, a les portades dels diaris d'informació general... a tot arreu. L'edat de la mare, 68 anys (segons Sálvame, tres més), la manera com ha aconseguit la seva nova filla després de la mort d'Álex Lequio..., tot ha fet un poti-poti, un caldo de cultiu que tothom analitza del dret i del revés.

"Nos pillaron! Llegó una luz llena de amor a mi oscuridad .Ya nunca volveré a estar sola. HE VUELTO A VIVIR.Bienvenida al mundo muero de amor". Ana Obregón, revolucionant Espanya, amb les seves ulleres de sol i la seva filla en braços. Una filla de qui vam saber quin nom li havia posat. La presentadora i actriu ha triat per la seva nova filla: Ana. Com la mare, no la biològica sinó la que ha pagat la gestació, i com l'àvia materna. Dubte resolt, no així pel que fa a l'esperma de la gestació, el donant, que no se sap de qui és, però no són pocs els que especulen que és semen del seu fill, que durant la malaltia va acceptar fer àvia post mortem a la seva mare. D'altres especulacions situen un altre nom damunt la taula, el del seu ex, el comte Alessandro Lequio.

299913767 445377804009592 200491116682103678 n
Ana Obregón, Alessandro Lequio i el seu fill Álex / IG

I ara, més dubtes. Perquè tal i com ha revelat Informalia, s'acaba de saber quin és el nom complet que li ha posat a la petita Ana. Quin és el nom amb el qual l'ha inscrit al registre. "Ahora que sabemos el nombre completo de la pequeña, todavía estamos más asombrados", diuen al mitjà, que segons expliquen, han pogut constatar que el nom sencer de la petita que ha tornat l'alegria a Ana Obregón consta en el registre com a Ana Lequio Obregón... Expliquen que Ana Lequio és nom compost (que Lequio apareix com a segon nom) i Obregón apareix com el primer cognom de la nena. Cal recordar que el primer cognom de l'actriu és realment García, el del seu pare (Antonio García), però ella ha preferit posar-li el mateix cognom a la seva filla que el que l'ha popularitzat a ella, el de la seva mare (Ana María Obregón). El que sens dubte que ha fet embogir la xarxa és la tria d'aquest segon 'nom' al costat d'Ana, Lequio, que, insistim, diu el citat mitjà que consta al registre com a nom i no com a cognom...

DL u525016 018
Ana Obregón / GTRES

Si ja quan van veure Ana Obregón agafant en braços la seva nova filla, la gent es va tornar boja, ara segur que continua el pati ben esvalotat en saber el nom complet de la nena. Veurem què hi diu de tot plegat la mare, que de moment es manté aliena a totes les polèmiques i comentaris i que es mostra com la dona més feliç del món. El dia que concedeixi la seva primera entrevista, sortirem de dubtes. Esperem que llavors posi llum a la foscor sobre tot el que envolta aquesta nova i sorprenent maternitat que està vivint als 68 anys.