El Marc Martínez és un actor català molt prolífic a les sèries i als escenaris. Es va fer molt popular des d'una icònica imatge ensenyant el cul a la mítica pel·lícula de Ventura Pons Què t'hi jugues, Mari Pili?. També el vam veure al recordat Matraca, no! de TV3 i més recentment fent de 'mataiaies' a Nit i dia. La Sara Espígul va enamorar el públic amb el seu paper a El crack al costat de Joel Joan o al film Barcelona nit d'estiu. I ara, no una nit d'estiu, sinó un dia de tardor, tots dos acaben de viure un dels moments més feliços de la seva vida.

marc martinez sara espigul2

@saraespigul

Perquè la parella d'actors catalans acaba de tenir el seu segon fill en comú. Martínez i Espígul ja són pares d'una nena que van tenir l'any 2015, a més del León, el fill també actor ("Merlí") que té en Marc d'una relació anterior.

marc martinez i fill

@marcando

El recent nascut es diu Bruc, i no podia haver nascut en una data més significativa: el 25 de novembre, dia internacional per a l’eliminació de la violència masclista. Un dia que hauria de fer reflexionar la societat en la que vivim. Un dia que hauria de servir perquè totes les manifestacions que hi van haver aquest dilluns serveixin d'una vegada per totes per conscienciar tothom que no només ahir, sinó cada dia, hem d'aconseguir erradicar d'una vegada per totes una xacra vergonyosa, la dels milers de dones assassinades, maltractades, violades, assetjades, segrestades o prostituïdes. L'orgullós pare, molt actiu a les xarxes socials defensant diferents causes, no podia ser menys en un dia tan feliç per a ell, i ha informat del naixement del seu fill a l'hora que ha fet una promesa molt especial:

Aquest compromís de no educar el petit Bruc 'en blau', com fan molts, que ho compren tot d'aquest color per diferenciar-lo del 'rosa', o aquella típica frase que se sent per part de molts pares: Això és cosa de nenes'. Celebrem el naixement del petit i que tingui uns pares que tinguin les coses tan clares. Un exemple que haurien de seguir molts. Molts companys de professió han felicitat la parella per aquest doble motiu:

L'enhorabona als pares. I l'enhorabona al Bruc per tenir un pare com en Marc. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat