Sandra Barneda i Nagore Robles van deixar tothom bocabadat en fer oficial la seva relació. Un bombazo de dues mediàtiques televisives que en un principi van optar per amargar-se una mica, molt geloses de la seva intimitat. Però el temps va anar passant i la cosa va anar consolidant-se, arribant un moment que van decidir començar a publicar fotos juntes a Instagram. Recentment ja hem pogut veure com han omplert la xarxa de fotos juntes.

La seva xarxa és ara un aparador de la seva rutina, compartint instantànies de la seva vida en parella a comptagotes, per això. Ambdues són fidels defensores del feminisme i aprofiten aquesta finestra per llançar contundents missatges a favor de la visualització del col·lectiu LGTBI.

nagore sandra barneda gtres

GTRES

L’última en fer-ho va ser Barneda, qui en plena promoció de la seva novel·la va assegurar que actua dia a dia per ser lliure, denunciant que totes les dones ha viscut el masclisme alguna vegada: “És a tot arreu”.

Doncs bé, ara ha estat Nagore qui ha volgut escriure un al·legat feminista a Instagram, en el marc del dia de la visibilitat lèsbica. En una fotografia romàntica amb la catalana, ha escrit un llarg text dirigit a totes les dones silenciades: “A tu, dona que estimes altres dones, no estàs sola. A tu, la noia de l’institut que s’amaga i aguanta insults perquè diuen que no ets feminista; no estàs sola. A tu, la que aguanta les mirades que fan mal quan agafes la mà de la teva noia o li fas un petó en públic, no estàs sola. A tu, que els pares estan tristos i avergonyits des que ho sospiten, no estàs sola. A tu, que suportes burles i bromes homòfobes sota el lema “jo us respecto”, no estàs sola. A tu, que lluites cada dia per sentir-te com les altres, no estàs sola. A vosaltres, que porteu a l’escola els vostres fills sota l’atenta mirada de la resta de pares, no esteu soles. A totes les dones lliures o silenciades, però sobretot fortes perquè lluiteu per una cosa tan natural com és estimar, no esteu soles”.

 

Dudaba si publicar una vez más mi intimidad; pero el recuerdo de tantos gritos silenciados me ha empujado a hacerlo. A ti, mujer que amas a otras mujeres no estás sola. A ti, la chica del instituto que se esconde y aguanta insultos porque dicen que no eres femenina; no estás sola. A ti, la que soporta las miradas hirientes cuando coges a tu chica de la mano o la besas en público; no estás sola. A ti, que tus padres están apenados y avergonzados desde que lo sospechan, no estás sola. A ti, que soportas burlas y bromas homófobas bajo el lema “yo os respeto”; no estás sola. A ti, que piensas dos veces si invitar a tu mujer a esa cena familiar o de empresa; no estás sola. A ti, que luchas cada día por sentirte como los demás; no estás sola. A vosotras, que lleváis al cole a vuestros hijos bajo la atenta mirada del resto de los padres; no estáis solas. A todas las mujeres libres o silenciadas, pero sobre todo fuertes porque lucháis por algo tan natural como es AMAR; NO ESTÁIS SOLAS  #diadelavisibilidadlesbica #haztevisible #stophomofobia #noestassola

A post shared by nagore_robles (@nagore_robles) on

Una carta amb la qual mostra el seu suport enviant un contundent missatge, seguint el seu missatge la seva parella:

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat