Fa dotze anys, una boy band britànica va irrompre amb moltíssima força ocupant les llistes de cançons més escoltades, fent concerts plens de fans enfervorits i aconseguint, durant aquest temps, alguns hits amb cançons pop de l'estil de Glad you came:

...All time low:

...Chasing the sun:

...o Walks like Rihanna:

Parlem de The Wanted, una banda formada per cinc nois, Max George, Siva Kaneswaran, Jay McGuiness, Nathan Sykes i Tom Parker. Aquest últim, malauradament, va donar una trista notícia fa dos anys, quan va anunciar que patia un tumor cerebral incurable després del fatal diagnòstic. I ara, malauradament, s'ha confirmat la pitjor de les notícies, ja que Parker acaba de morir als 33 anys. Els seus companys han confirmat la notícia amb un commovedor comunicat a les xarxes socials on ploren la seva pèrdua i li donen tot l'escalf del món a la seva família, la seva dona i els seus dos fills de 2 i 1 any: "Max, Jay, Siva, Nathan i tota la família Wanted estan destrossats per la tràgica i prematura pèrdua del nostre company de banda Tom Parker, que va morir en pau a l'hora de dinar, envoltat de la seva família i els seus companys de banda. Tom va ser un marit increïble per a Kelsey i pare d'Aurelia i Bodhi. Era el nostre germà, les paraules no poden expressar la pèrdua i la tristesa que sentim. Sempre als nostres cors".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Wanted (@thewantedmusic)

Una notícia que ha commocionat el món de la música i tots els que el van conèixer. La seva parella també ha escrit un missatge que ha emocionat tothom, agraint totes les mostres de suport en uns moments dificilíssims com aquests. Des que Parker va rebre el demolidor diagnòstic, un glioblastoma de grau 4, un tumor cerebral inoperable amb una esperança de vida d'entre tres i 18 mesos, es va mostrar en tot moment disposat a lluitar i a fer els tractaments que calgués. Fins i tot, el grup va decidir tornar-se a unir, després d'haver-se separat fa uns anys perquè cadascú emprengués carreres en solitari. The Wanted va tornar a cantar junts per llençar al mercat un disc recopilatori de grans èxits, Most Wanted: The Greatest Hits, amb els seus temes més coneguts, actuant plegats, també amb Parker, al mític Royal Albert Hall de Londres:

parker

being kelsey 242656675 386813029648009 4890244618341363959 n

Tom Parker, abraçat amb els seus companys de The Wanted / Instagram

A més, els darrers temps Parker es va posar a escriure un llibre, Hope, esperança, on recollia la seva experiència: “El meu llibre no tracta de morir: és un llibre sobre viure. És un llibre sobre trobar esperança en qualsevol situació en què et trobis i viure la teva millor vida sense importar res”. Un llibre pòstum que veurà la llum el proper 22 de juliol i que malauradament ell no ha pogut veure publicat. Descansi en pau.