Commoció per la notícia que s'acaba de saber en relació a una estrella emergent en el món de la música i la interpretació de Mèxic, d'on ell era. I és que s'acaba de saber de la tràgica mort amb només 27 anys de l'actor i cantant Julián Figueroa, que mica en mica s'anava forjant una sòlida carrera davant de càmeres i damunt dels escenaris. Telemundo informa que han trobat el seu cos sense vida a la seva casa de Jardines de Pedregal, a Ciutat de Mèxic, i de moment es desconeixen les causes, però les primeres investigacions indiquen que donat que no es van trobar senyals de violència al seu cos, alguns apunten que la causa de la seva trista mort hauria estat una aturada cardíaca.

319546436 472001568194194 6112070200429099962 n
Julián Figueroa / IG
193968428 326059038894588 91895208443398418 n
Julián Figueroa, amb la seva mare / IG
214375577 294889588990577 784386489412297408 n
Julián Figueroa, de petit, amb el seu pare / IG

La vida del difunt ja va venir marcada des que va néixer, ja que era fill de dues celebritats al seu país, l'actriu Maribel Guardia i el cantant Joan Sebastián, motiu que ha provocat un impacte molt gran entre els espectadors mexicans, que pràcticament l'han vist créixer davant de càmeres des que va debutar el 2015 a la petita pantalla amb la sèrie Como dice el dicho. El mateix any significava el seu debut com a cantant, ni més ni menys que en un dels escenaris més importants de Nova York, el Webster Hall. Figueroa va compaginar des d'aleshores les seves dues grans passions: la interpretació i la música ranchera. En aquesta vessant fins i tot va arribar a publicar quatre àlbums d'estudi, pràcticament un cada dos anys, que van tenir força èxit en el seu estil: Volaré, Ay, amor, Acústicos desde casa (gravat juntament amb la seva mare Maribel Guardia) i Yo sería.

Figueroa compaginava la seva presència davant dels micròfons amb les càmeres i els platós, i en aquest sentit, la seva darrera intervenció va ser a la sèrie Mi camino es amarte, un serial molt popular al seu país, on l'intèrpret donava vida a 'Leonardo Santos Pérez', germà del protagonista interpretat per Gabriel Soto, i que en la ficció somiava en convertir-se en un reconegut cantant. La notícia de la seva mort va arribar just un dia després d'un missatge publicat a xarxes socials sobre l'aniversari de la data de naixement del seu pare, que va morir fa vuit anys, que enguany hagués celebrat el seu 72è aniversari: "Que despacio han pasado 8 años. Desde el día de tu partida el tiempo sabe más amargo. Y proclaman las personas que el tiempo todo ha de arreglar, pero es una vil mentira. Cada día duele más y sin temor a herir susceptibilidades… aquí les va. Vituperan los fanáticos 'Viva el poeta del pueblo', pero a mí me importa un bledo. Solo quiero a mi papá. Al demonio con los Grammys, con la fama y el dinero, pues mi único deseo es abrazarte… una vez más. Te amo papá y si me duele tu muerte es porque tu vida era tan valiosa para mí". Un missatge colpidor, i encara més, després del fatal desenllaç del jove actor i cantant. D'entre tots els comiats que han commogut els seus fans, el de la seva dona, la model i actriu Ime Garza-Tuñón, amb qui es va casar fa sis anys i amb qui tenia un fill de cinc anys: "Te amo por siempre. Estás en un lugar mejor junto a tu papá y me dejas con el corazón partido en mil pedazos pero con muchos recuerdos felices y muchas risas, vuela alto amore":

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IME GARZA (@imetunon)

Descansi en pau.