Commoció amb la tràgica mort d'una famosa actriu de televisió, Mary Mara, als 61 anys. El seu cos sense vida va ser trobat en un riu de Nova York, el Saint Lawrence, per la Policia, el vespre del passat diumenge. Segons les investigacions que s'estan duent a terme, la principal hipòtesi amb la qual treballen les forces de l'ordre seria la de que hauria mort ofegada quan estava nedant al riu, ja que el cadàver no presentava signes de violència, tot i que encara estan pendents de practicar-li l'autòpsia. El seu representant ha estat qui ha fet pública la notícia amb aquestes paraules: "La Mary és una de les millors actrius que he conegut. Encara recordo veure-la sobre l'escenari el 1992 a 'Mad Forest', a Broadway. Era elèctrica, divertida i autèntica. Tothom l'estimava. La trobarem a faltar​". 

mary mara 2 ig
Mary Mara / Instagram
mary mara 3 ig
Mary Mara / Instagram
mary mara 4 ig
Mary Mara / Instagram

Mara es va fer força coneguda a la televisió dels Estats Units pel seu paper de l'inspectora 'Bryn Carson' a Nash Bridges o pel de 'Loretta Sweet' a Urgencias, la famosíssima i longeva sèrie amb George Clooney o Julianna Margulies en algun dels seus papers protagonistes. Coneguda per ser el que s'anomena com una secundària roba-escenes, Mara va obtenir diferents papers en reconegudíssimes sèries de televisió com Ley y Orden, Ally McBeal, El ala oeste de la Casa Blanca, Bones, Mentes criminales, NYPD Blue, Siete en el paraíso, Dexter, Lost, Ray Donovan o Shameless. Durant 30 anys de carrera davant les càmeres, la intèrpret va treballar tant en televisió com en cinema, intervenint en 20 pel·lícules i 40 sèries. Tot i que la petita pantalla va ser on es va prodigar més, Mara també va fer algun paper destacat en films com A civil action, al costat de John Travolta, amb qui va fer bona amistat i amb qui surt en aquesta imatge.

mary mara i john travolta ig
Mary Mara i John Travolta / Instagram

Mara, però, va obtenir el seu primer paper cinematogràfic l'any 1989, a la pel·lícula The preppie murder, i des d'aleshores, l'actriu nascuda a Syracuse va participar especialment en sèries policíaques i de misteri. La seva darrera pel·lícula va ser fa dos anys, el 2020, Break even, després de la qual va anunciar que es retirava del món de la interpretació. Tràgica mort, doncs, que ha deixat en shock els seus fans. Quan van arribar els serveis d'urgències a la zona, van trobar-se el cadàver d'una dona, a la qual després van identificar com a Mary Mara, a la zona de Cape Vincent, al nord de l'estat de Nova York, prop de la frontera amb Canadà, que ja portava hores sense vida. Segons ha comunicat el representant de la intèrpret, Mara estava allotjada a la casa d'estiu de la seva germana Martha, on havia anat a passar uns dies de vacances. Ara, l'oficina del forense del comtat de Jefferson haurà de fer les investigacions necessàries per determinar oficialment les causes de la seva mort. Descansi en pau.