Notícia colpidora que s'acaba de saber. L'actriu Kelly Preston ha mort als 57 anys víctima d'un càncer de pit, després de dos anys lluitant contra la malaltia. El representant de la intèrpret explicava que "Després de decidir dur a terme la seva lluita de forma privada, es va sotmetre a tractament mèdic durant un temps, ajudada pels seus familiars i amics més propers. Era una ànima brillant, preciosa i amorosa que es preocupava profundament pels altres i que aportava vida a tot el que tocava".

preston

@therealkellypreston

Coneguda pels seus papers a films com Jerry Maguire, Twins, El gurú o Adictos al amor, Preston era la dona de John Travolta des de l'any 1991, quan es van conèixer a la pel·lícula Los Expertos. El matrimoni va viure un dramàtic tràngol quan el seu fill Jett va morir amb només 16, víctima de la malaltia de Kawasaki. Preston tenia dos fills més amb Travolta. La seva darrera aparició a la gran pantalla va ser el 2018 en la pel·lícula sobre el mafiós John Gotti, precisament protagonitzada pel seu marit.

travolta preston gotti

Preston i Travolta a 'Gotti'

travolta preston

Preston també va aparèixer al videoclip del tema She will be loved de Maroon 5. Una frase que segur que roman en els cors de tots els que la van conèixer i estimar. Descansi en pau.